Op korte termijn kon ik een afspraak maken voor een kleine reparatie.

Goede service en denken graag met je mee

De mensen van de garage denken altijd met je mee en geven bovendien goed advies. (Extra) Kosten worden vooraf altijd gemeld/besproken zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Eerlijk, open, gericht op win win beide partijen

Samen met herbert (weerheim) op zoek gegaan naar nieuwe tweedehands auto, mijn oude auto ingeruild. Conclusie : Geweldig

Betrouwbaar in oplossingen

Ik ben nu ongeveer vier jaar klant bij Weerheim. Voorheen zat ik bij de dealers in de regio Westland en Delft. Wat mij bindt met dit bedrijf zijn de persoonlijke benadering en betrokkenheid om samen te komen tot een tevreden resultaat voor advies en onderhouden. Je bent een klant en géén dossiernummer!

Prettig

Goede service, duidelijke communicatie

prima!

heel klantvriendelijk en deskundig, wij hebben vertrouwen in dit bedrijf!

Mijn Renault Trafic voor reparatie en onderhoud

Wij zijn koeriersbedrijf Royal. Wij hebben onze Renault trafic bij autobedrijf weerheim onder gebracht. Ze zijn echt vakkundig en geven je het beste advies. Reparaties duren soms 2 dagen maar dan is het wel waard voor je geld. Autobedrijf weerheim heeft heel veel kennis voor APK en onderhoud en nog veel meer. Uurloon is iets duurder dan bij een ander bedrijf maar wel het beste. Weerheim ga zo door jullie zijn echt een top bedrijf. En eerlijk dat zijn jullie zeker wat er aan mankeert bellen jullie gelijk. Echt bedankt dat jullie gisteren mijn Renault Trafic hebben gemaakt. Echt top gedaan . 30 maart 2020 komen wij even langs voor de keuring en inspectie

Was zeer goed.

Werd gelijk prettig geholpen.

Prima service paar kleine puntjes om nog op te pakken

Mijn auto is al jaren in onderhoud geweest bij Weerheim maar voor mij was het de eerste ervaring. Het is een prettige ontvangst van een professioneel uitziend bedrijf. Ik had er vol vertrouwen in dat de grote beurt naar volle tevredeheid zou worden uitgevoerd. Dat is ook gebeurt. Ik had wel een paar puntjes aangegeven bij het afleveren van de auto die niet helemaal perfect zijn opgelost maar heb er volledig vertrouwen in dat dat wanneer ik langs kom wel zal gebeuren. Ik kom terug.

Dit is het beste bedrijjf voor uw auto.

Zeer Goed

Zeer Kundige en prettig autobedrijf

Zonder enige twijfel zeer kundige, vertrouwde en meedenkende mensen. Een 10 is uitzonderlijk, maar niet overdreven. Zowel Sander als Herbert hebben mij meerdere malen geholpen met mijn liefhebbersauto bmw M5 E39 (ik kom zelf uit NO Brabant, 1,25 uur rijden. Heb de auto wel achtergelaten. Eerst een snelle diagnose en daarna in samenspraak met mij bepaald wat er aangepakt gaat worden. Ook fijn zijn de opmerkingen waarin de zaken die in de toekomst naar verwachting aandacht behoeven.worden vermeld. De auto wordt keurig afgeleverd. Als ik de auto rijd denk ik Yes! Voor mij absoluut een aanrader voor andere klanten.

Goede service, klantvriendelijk, goede sfeer en altijd goed geholpen!

Opmerking: We vinden het wel brutaal dat jullie zonder overleg de naam Weerheijm onder onze kentekenplaat hangen van onze nieuwe auto! Waarom vragen jullie dit niet eerst?

Zoals altijd zeer goed

Zoals altijd zeer goed en snel

Vriendelijk en ter zake kundig

Altijd goede ervaringen bij deze garage. Vriendelijke te woord gestaan en men denkt mee. Doet juiste diagnoses.

Zoals altijd tevreden.

Weer prima geholpen.

Duidelijke uitleg over wat er gedaan moet worden. Vriendelijk personeel.

Weerheim staat altijd voor mij klaar.

Zaterdagavond. Autopech. Het pedaal van de koppeling blijft hangen. ANWB gebeld. Die sleepte mij naar Weerheim. Daar mijn auto plompverloren op het terrein gezet. Zondag gemaild: excuses voor het lompe parkeren. Maandagochtend direct, vroeg, langs gegaan. Ik werd gelijk ingepland en kreeg gelijk een leenauto mee. Het kapotte onderdeel was al besteld. Terwijl ik Weerheim 100% overviel met mijn pech! Later die ochtend werd ik netjes gebeld met wat het ongeveer zou kosten. Iets meer dan een week later was mijn auto weer klaar. Na een ochtend moest ik wel weer even terug, er klopte een kleinigheidje nog niet (iedereen maakt wel eens een foutje, Weerheim ook, ik ook), en ook dat werd direct verholpen. En de factuur? Netjes binnen het vooraf aangegeven bedrag. Bij Weerheim voel ik me als klant méér dan koning!

Zeer klantvriendelijk en heldere communicatie

Bij dit bedrijf voel je je een gewaardeerde klant. Communicatie is helder en duidelijk. Prijzen zijn redelijk tov officiële autodealer. Met name gekozen omdat ze Renault specialist zijn.

Vriendelijk en goed

Vriendelijke service en goed

Vriendelijk personeel. Goede service. Auto kwam voor keuring en beurt. Ik werd keurig gebeld over eventuele extra onderhoud. Auto was volgens afspraak klaar. Ondanks ik verhuisd ben blijft ik bij dit bedrijf, gewoon omdat ze goed zijn.

prettig betrouwbaar en kwaliteit /prijs

altijd een goede service

Prettig, eerlijk en duidelijk!

Door een -schone- garage (waar de monteurs aan de slag zijn) naar de receptie lopen en daar ook nog eens heel vriendelijk geholpen worden, heb ik niet eerder meegemaakt. Van auto's heb ik geen verstand maar van klantgericht werken wel en dat doet dit bedrijf zeker!

Zoals gewoonlijk vlot en vriendelijk geholpen

Zoals gewoonlijk vlot en vriendelijk geholpen

Wordt altijd daar goed geholpen

Direct geholpen

Heel fijn dat er direct service verleend kon worden.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk