Weer prima geholpen!

Snel en vriendelijk geholpen. Geen poespas, gewoon conform afspraak en prijs uitgevoerd.

Prachtbedrijf

Mijn bandenwissel was ik vergeten en moest onverwacht weg. Tegen alle verwachting in kon ik even tussendoor langskomen en was binnen 3 kwartier weer klaar. Geweldige service!

goede communicatie, vakkundigheid, snelheid.

TOPservice, dit bedrijf verdient meer dan 5 sterren

Super klantvriendelijk en snelle en goede service. Erg vriendelijke mensen met hart voor de zaak.

Top bedrijf goed overleg

Andere auto gekocht ergens anders en direct hierheen voor controle en service beurt alles netjes volgens afspraak verlopen.

Vakkundig en correct

Uiterst correct en vakkundig helpen de mannen van Weerheim je door de zure appel heen te bijten, wat een bezoek aan de garage toch meestal is. Altijd informeren ze vooraf, dus geen verrassingen. Misschien niet de goedkoopste garage, maar wel goed voor je gemoedsrust omtrent de auto.

Ik ben al jarenlang fan van Weerheim.

Professioneel, meedenkend en klantvriendelijk.

voortreffelijke service

vriendelijkheid en hulpvaardigheid staan op nummer 1 bij Weerheim

Xxxxxxx

Snelle en kosteloze service

Het contact bij de trekhaak zat los en daardoor functioneerde de verlichting van de fietsendrager niet. Snel en als service verholpen. Ik voel mij een geziene klant bij deze garage.

Prima!!!

Chapeau! Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam,ook niet te vergeten meedenkend. Kan deze garage bij iedereen aanbevelen.

Zonder afspraak toch de accu nagemeten op op advies meteen vervangen

Goed en snel geholpen

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Zoals gebruikelijk: helemaal goed.

Snelle hulp aan de balie, leenfiets mee, snel duidelijkheid over wat er komen gaat, prachtige leenauto mee, vlot gerepareerd de volgende dag, leen auto zelf nog wat langer mogen gebruiken.

Gedegen vakkennis, klantvriendelijk, transparant.

Autobedrijf Weerheim is zeer klantvriendelijk en denkt mee met mij als klant. Doordat er gedegen vakkennis aanwezig is geeft Weerheim ook prima advies hoewel dat voor mijn auto eigenlijk over en uit is maar ook daarin zijn ze eerlijk.

Goede Service

Eerste keer bij deze garage geweest. Jullie hebben er een klant bij

Prima en klantvriendelijke service!

Professioneel team met verstand van zaken èn een luisterend oor, waardoor je je als klant koning voelt.

Transparant bedrijf.

Duidelijke en transparante uitleg over de stand van zaken. Er wordt waar mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant.

Service!!!

Supersnel geholpen met pech onderweg. Aardige monteurs, flexibel met het meegeven van een leenauto, fijne communicatie...echt een compliment!!

Perfect.

Heeft geen nadere uitleg nodig.

prettig

ik ben zelf doof en met enkel monturen communicatie ging goed en ze probeert en wil het met ons te communiceren. dat is absoluut prettig.

Snel gehulpen

Zoals altijd prima contact, prima service.

Persoonlijk, vriendelijk. Fijn dat er contact wordt opgenomen over de te verwachten kosten.

Zeer professioneel autobedrijf met een zeer goede service

In juli jongstleden mijn BMW occasion in ontvangst genomen geen enkel minpunt inmiddels twee maanden verder alles werkt perfect geen verborgen gebreken. Dit bedrijf maakt hun slogan “Onze kwaliteit houdt u mobiel” 100% waar ga volgend voorjaar voor de APK en onderhoudsbeurt zeker naar Autobedrijf Weerheim.

Super service

Goede service, alles goed gepland en op goed gecommuniceerd, makkelijk en betrouwbaar.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk