Indrukwekkende meedenkers!

Ook aan zaken waar ik zelf niet aan gedacht heb wordt ik opmerkzaam gemaakt. Bij het ophalen van de auto merk je aan kleine dingen dat de wagen bij Weerheim in vertrouwde handen is (bijv. weer strakke handrem / koppelingafstelling / rem). Ook de adviezen voor komende onderhoudszaken zijn duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Ik vind deze garage voor de regio Delft / Rijswijk beslist een topper!

Fijne eerlijke garage

Altijd goed overleg over reparatie en kosten

zeer prettige eerste kennismaking

Via een claim onder mijn garantie terecht gekomen bij Weerheim en ik moet zeggen dat mijn gevoel bij dit bedrijf vanaf het begin positief was, ondanks dat mijn claim onder de garantie werd afgewezen. Vriendelijk, kundig, bereid tot duidelijke uitleg van bepaalde zaken, en kreeg een presentje mee nadat ik de auto weer kon ophalen. Al met al zeer positief.

Goede service en eerlijk advies

Tijdens aankoop van auto een eerlijk advies en een goede afleverservice ontvangen. Prima service!

Altijd correct, snel en professsioneel

De service is altijd goed, de mensen zijn vriendelijk en deskundig.

Ik werd meteen geholpen toen mijn man ziek was en hij dacht dat de auto het niet meer deed.

Goede service en vriendelijk

Heel goed en netjes de problemen verholpen!

Eerlijk en uiterst klantvriendelijk bedrijf

Altijd bereid te helpen, klantvriendelijk en héél goede service!!! Als je ooit bij Weerheim klant bent, ga je nooit meer weg!!!

Goede en vriendelijke service.

Snelle en goede service.

Ik heb een klant relatie en dat is een goede

Er wordt goed geluisterd naar mij als klant En vanuit Weerheim wordt mee gedacht En zo ga ik naar huis weer met een goede auto En de rekening betaal je overal Maar het goede gevoel is meer waard

Top, goeie en lieve medewerkers

Geweldige mensen, helpen je meteen. En zeer goed in hun werk. Beste auto bedrijf vind ik.

Hele fijne service

Vriendelijk te woord gestaan. Tussendoor bandenspanning gecontroleerd. Na onderhoud mij opgehaald om de auto weer mee naar huis te nemen. Super fijn.

Geweldige service

Problemen opgelost en snel aangepakt. Oude auto loopt geweldig! En goede prijs ook...

Hoge service

Halen en brengen van mijn auto

Eerlijk vakmanschap

Kom al jaren bij garage Weerheim met verschillende auto’s. En altijd weer die uitstekende persoonlijke service en meedenken. Eerlijk advies, vervanging onderdelen waar nodig en in goed overleg. En nooit klachten achteraf. Top garage!

Uitstenkende service

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk en open

Denken altijd met je mee.

Top geregeld

Alles klopte

Gewoon prettig en goed geregeld!

Duidelijke en heldere dienstverlening

Geweldige betrouwbare eerlijke garage

Eerlijk betrouwbaar klantvriendelijk, ik kan nog wel even doorgaan

Goede garage

Eindelijk is mijn probleem met een kapotte sensor in mijn passat GTE opgelost. Prima service.

Super goed geholpen

Denken mee, zodat er geen overbodige onderhoud wordt uitgevoerd.

Super vriendelijk en professioneel geholpen

Ik vind het zulk fijne mensen bij deze garage. Niet alleen lossen ze mijn autoproblemen op, waarvoor veel dank! ze denken ook echt mee, zijn heel vriendelijk en zijn heel eerlijk in wat wel, maar ook wat niet nodig is om te doen aan je auto. Dat geeft veel vertrouwen in deze garage.

Klantvriendelijk, professioneel.

Klantvriendelijk, professioneel.