Netjes, goed correct

Je moet hier niet naartoe gaan als je vooral goedkoop uit wilt zijn. Je moet hier juist wel naartoe gaan als je een goede garage zoekt met nette en vriendelijke mensen die hun werk netjes doen, netjes met je afstemmen en afspraken na komen.

Very polite crew

Just annual service but all went well an everyone was nice

• Would you recommend us? Yes

zeer goed

Altijd een prima service uitstekende prijs kwaliteit Prima persoonlijke service Al jaren een tevreden klant

Een garage om aan te raden!

Betrokken, vlot en transparant.

geweldig

geweldig bedrijf met ervaren monteurs vriendelijk en een uitstekende service

Snelle service

Zonder afspraak toch direct geholpen met defect raam autoportier

a

Klasse

Enorm vriendelijk en behulpzaam, ook als er haast geboden is

Perfecte service

Op basis van goede analyse wordt de servicebeurt uitgevoerd en wordt ik eerst op de hoogte gebracht van eventuele bijzonderheden.

Communicatie en prijs kwaliteit goed

De prijs van de diensten is goed . Garage Weerheim staat open voor discussie en denkt goed mee met je . Bedankt heren !

Je wordt heel snel en goed geholpen

Je wordt heel goed en snel geholpen.En met een grotebeurt als het wat duurder uit valt bellen ze gelijk op of het kan.

Prima service en vakkundigheid

Prima service, vriendelijk en vakkundig.

Snelle service en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Onderhoudsbeurt was prima gedaan en auto was op afgesproken tijd klaar. SUPRR

Super gedaan!

Uitstekend bedrijf en goede monteurs

Al 23 jr tot volle tevredenheid klant bij dit bedrijf. Werken op afspraak maar, bij pech toch DIRECT of de andere dag geholpen.

Weerheim denkt mee

Simpele jaarbeurs, van tevoren kreeg ik een telefoontje dat de distributieriem vervangen moest worden. Of dat oké was? (Wat moet, dat moet, dus akkoord gegaan) Toen de auto voor het onderhoud bij de garage stond leeg ik een telefoontje. Er was een vergissing gemaakt, die riem hoefde nog niet vervangen te worden. In plaats van vervangen en de rekening indienen (ik was immers al akkoord gegaan), maar netjes alleen vervangen wat nodig is. Erg aanbevelenswaardig, kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen.

Goed geholpen

Ik ben snel geholpen jammer dat het probleem niet is gevonden.

Service en kwaliteit altijd goed en klantvriendelijk

Onverwacht hulp nodig en de reparatie was dezelfde dag nog klaar!

Vriendelijk en service gericht bedrijf

De mensen staan altijd voor je klaar.

Altijd duidelijke toelichting van werkzaamheden

Fijne garage

Snelle service, eerlijk overleg en levering van goede auto’s

Bij Weerheim vind je betrouwbaarheid, professionaliteit en vriendelijkheid.

Ben al jaren een zeer tevreden klant. Mijn auto was jaren geleden door een andere garage afgeschreven, maar dankzij Weerheim rij ik er nog heerlijk mee. Het is een plezier om bij Weerheim je auto te laten onderhouden.

Zeer goede ervaringen al zo'n 30 jaar

Bij Weerheim zoekt men bij specifieke en niet alledaagse storingen tot de oplossing er is, men heeft er echt plezier in en verstand van. Ze kunnen zich echt in de klant verplaatsen

Snel geholpen in een onverwacht situatie

Door omstandigheden had ik snel de service van Weerheim nodig. Er werd snelle en goede hulp geboden!

Heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Voor een melding van de bandenspanning en rood STOP lichtje ben ik zonder afspraak naar de garage gereden. Het was er druk op die maandagochtend toch werd ik vriendelijk ontvangen. Band werd geplakt en na 20 minuten reed ik de garage uit. Heel erg bedankt

Haantje 17

2288 CV Rijswijk