Deze mensen geven een duidelijk en eerlijk advies. Denken mee met de klant. Uiterst vriendelijke mensen. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

Perfecte service, overal rekening mee houdend

Weerheim heeft 1,5 dag werk in één dag uitgevoerd op mijn verzoek. Creativiteit, service bereidheid, klantvriendelijkheid speelden een hoofdrol. Bijzonder in deze tijd. En dan niet eerst betalen voor je de auto krijgt, nee, de klant vertrouwen en de rekening nasturen. Ook voor dat "chapeau".

zeer goed

Wij zijn heel erg te spreken over de kwaliteit en service van autobedrijf Weerheim. Net een accu laten vervangen 5 dagen binnen het einde van de garantie, ik had verwacht dat ik de accu wel zou moeten betalen maar de reparatie was helemaal gratis, geweldig, dank daarvoor. vr gr Margreet en Bert van der Beek

Top bedrijf

Zeer goede service. Altijd transparant wat er met je auto aan de hand is. Zeer klantvriendelijk

Zoals altijd: zeer correcte behandeling!

Zeer vakkundig, vriendelijk en uiterst correct.

Weer gewoon professioneel

Goede communicatie en service

Op tijd en goed geïnformeerd over de onderdelen van de grote beurt. Goede planning en communicatie. Klant staat voorop.

In één woord geweldig.

Goed contact. Goede bereikbaarheid. Meedenkend. Snelle service. Kortom: zeer tevreden.

Goede uitleg over het onderhoud

Nette ontvangst. Koffie stond klaar. Leuke verrassing met heerlijke chocolade paaseitjes.

Snel en vakkundig met een lach weer een veilige auto!

Altijd staat een vakkundig team voor ons klaar!

digitaal afspraak maken is snel en efficiënt. Dank voor sms service bij auto gereed.

snelle service

Prettig en goede service

Altijd vriendelijk!

Correct, volgens afspraak.

Altijd aandacht voor de klant, oplossingsgericht, dankt mee met budget van klant. Top

Deskundig, betrokken en klantvriendelijk

zie boven

Weer prima geregeld.

Ik vindt het een service dat op een zaterdag men bereidt is om zulke klusjes te klaren. TOP!

Prima Dik voldoende

Vakmanschap

Er was direct die dag plek voor mij. Klaar terwijl ik er op kon wachten. Top

Vakmanschap en goede service.

Zoals hierboven.

Bandenwissel terwijl je wacht.

Prima zoals je verwacht, snel, kopje koffie erbij.

Betrouwbaar.

Alweer meer dan 20 jaar klant bij Weerheim, altijd goed advies en duidelijke afspraken.

Al meer dan 15 jaar !

Wij zijn al heel lang klant en zijn heel tevreden.... wij blijven nog jaren klant

Geweldig bedrijf met hele vriendelijke mensen en prima service

Geweldig bedrijf met hele vriendelijke mensen en prima service

Super service!

Snelle afhandeling en goed advies gehad

Het was de eerste keer dat mijn Zafira bij jullie in de garage was voor een andere start motor en ik moet zeggen dat het mij zeer goed is bevallen vriendelijk personeel en ik ben super blij dat ik weer veilig met onze oudere medemens op weg kan gaan ben namelijk oudere chauffeur bij welzijn Rijswijk en doe dit nu al zo zeven jaar en veilige auto is voor mij pre ik ben super tevreden over hoe alles is gegaan voor schappelijke prijs dus als klant zeg ik doen je auto is bij hun in goede handen met vriendelijke groeten van Aad Kiene

Haantje 17

2288 CV Rijswijk