Goede kennis van auto's

Vriendelijk en gedegen personeel, die weten waar ze het over hebben en ze nemen gewoon de tijd voor je, zelfs op Zaterdag.

Top service

Ik kom al een aantal jaar bij deze garage. Mijn auto had helaas een onderdeel nodig wat bijbesteld moest worden. Later de auto opnieuw gebracht en daarna is alles geregeld. Altijd fijn te woord gestaan voor al mijn vragen. Hoop hier nog vele jaren terecht te kunnen.

Prima autobedrijf

Betrouwbaar en accuraat.

Altijd top

De mannen staan altijd klaar. Zeer servicegericht.

Men neemt de tijd zoek naar oplossingen klantvriendelijk en geef de juiste informatie

uitstekende ervaring

Vervanging Kachelmotor Espace uit 2006. Bij eerste afspraak was ik vergeten om leenauto te nemen - wegens slechte weer toch wel nodig. Huurauto was niet voorradig bleek de dag voor de afspraak, maar het kwam Weerheim ook beter uit om afspraak dan te verplaatsen met een week. Dus allebei geholpen. Week later nieuwe poging, en nu met leenauto (die later gratis bleek te zijn), en na twee uur kreeg ik SMS dat auto klaar was. Reparatie supersnel gedaan, en factuur bleek in de email te zitten. Wat een vertrouwen! Ouderwetse service, helemaal goed.

Uitstekende service en vriendelijk en zeer competent personeel

Mijn koplamp lampje was stuk en kon zonder een afspraak hiervoor langs rijden. Ik werd meteen geholpen en hoefde alleen het lampje af te rekenen. In de tussentijd andere vragen omtrent de auto gesteld en ook hiermee vakkundig geholpen.

Goede service. Personeel altijd aardig

Aantal dagen gratis een leenauto mee. 50 % korting omdat mijn auto 2 jaar voor hetzelfde euvel was gerepareerd. Dat terwijl de schuld van de schade niet bij hen lag.

Jullie zijn top!

Ik ben zeer tevreden met jullie ik wordt altijd snel geholpen !

Afspraak is afspraak

Al heel veel jaren de garage waar ik graag zaken mee doe.

prettig,vertrouwd

Klantvriendelijk,snel reactie op een gemaakte afspraak, goed personeel

Goede service en vooral belangrijk duidelijke afspraken vooraf!!

Goede service en duidelijke afspraken vooraf!!

Snel en adequaat

Erg behulpzaam en oprecht

Gaf mij goed advies over wat de beste mogelijkheden zijn zonder direct aan de eigen portemonnee te denken. Fijn!

Fijn dat ik mijn auto daar in onderhoudheb. Super vriendelijk personeel, en snel en goed geholpen. Ik reccmmandeer dit bedrijf zeer aan.

uitstekende service

heel behulpzaam.

Een mooie Mercedes NOG mooier gemaakt

Als altijd top geregeld. Snel, vakkundig en bovenal superaardig. Meer dan 5 sterren waard.

Service is gewoon uitstekend

Jarenlang kom ik bij Weerheim wanneer mijn auto iets mankeert. Jarenlang krijg ik betrouwbare, uitstekende en vriendelijke service van jullie. Hou het zo, jullie doen het geweldig.

Altijd goed en vlot

Snelle bandenwissel

Service waar anderen veel van kunnen leren

Weerheim laat iedere keer zien dat service nog steeds bestaat. Keer op keer een fijne ervaring om hier te komen. Wat er ook is, iedereen denkt met je mee. Dit bedrijf durf je met een gerust hart aan iedereen aan te bevelen.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

al meer dan 10 jaar een super garage

Hoewel ze met hun tijd uiteraard meegaan en ook elektrische auto's in onderhoud hebben, is hun kennis van de wat oudere en met name Renault uitzonderlijk en bovengemiddeld. Ik ga mijn Renaults na onderhoud dan wel reparatie altijd met een glimlach ophalen. Naast kennis en service blinken ze uit in een heel persoonlijke benadering en weten dan ook wat ze voor jou specifiek kunnen doen, wat je vaak bij andere garages node mist.

Altijd weer top!

Alles met een glimlach - ook als de auto even tegenvalt :-(

Fijne garage!

Betrouwbare en eerlijke vakmensen. Prima kwaliteit en goede service, zowel voor aankoop, advies als onderhoud.

Zeer betrouwbaar en uitstekende monteurs met oog voor details.

Onlangs weer langs geweest voor de jaarlijkse APK en servicebeurt. Herbert en zijn team doen alles voor je auto en geven je inzicht wat je eventueel voor volgend jaar met de APK kan verwachten. Kortom een heel betrouwbaar autobedrijf.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk