Heel fijn en netjes geholpen

Goed en snel geholpen met het uitzoeken van nieuwe banden.

Super vriendelijk

Degelijk werk op een vriendelijke manier. En dat voor een redelijke prijs.

Vooraf overleg.

Vooraf overleg en goede afspraken.

Positieve ervaring

Zeer vriendelijke bediening. Goede uitleg betreffende een probleem met een lekstroom en wat is gedaan aan metingen en dergelijke.

Snelle service, door zeer vriendelijke medewerkers

Ik zocht contact voor een (winter)bandenwissel met mogelijkheid van opslag. Via de app kreeg ik heel snel een afspraak. Tijdens de wissel kon ik thee pakken. en erna kreeg ik heel adekwaat antwoord op mijn vragen. De prijs was alleszins redelijk vergeleken bij andere garages. Ik ben zeer tevreden over Weerheim.

Supersnel alles weer geregeld en alles conform afspraak. Heldere communicatie vooraf en service altijd top.

Hier is de klant nog koning

Alles wat besproken is en zelfs meer is waargemaakt.

Goeie service en zeer klantvriendelijk

Onderhoudsbeurt en APK Toyota. Duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en liep verder soepel. Heel fijn!

Goed bedrijf

Boven verwachting goed en snel geholpen.

Perfecte en eerlijke service

Al meerdere jaren klant bij Weerheim met goede ervaring over onderhoud. Eerlijke bevindingen en adviezen omtrent reparaties.

Goede service tegen redelijke prijs

APK gecombineerd met beurt, zodat we weer een tijdje voortkunnen

Goede service, op tijd en prima terugkoppeling

Auto afgegeven, prima service. Ben gebeld dat er nog wat moet gebeuren, maar wel eerlijk dat t niet gelijk hoefde, prijsopgave direct. Daarnaast had ik per abuis gezegd 'remvloeistof bijvullen', hoorde van ze dat het eigenlijk aan vervanging toe was. Fijn, anders hadden ze het bijgevuld op mijn aangeven. Leenfiets meegekregen om mobiel te blijven. Door omstandigheden auto vrijdagmiddag niet kunnen ophalen, heel prettig dat ze zaterdag ook open zijn en zelfs al heel vroeg.

Goede snelle sevice

Goede snelle service

super bedrijf!!

zeer snel geholpen en zeer nette en beleefde medewerkers, leggen alles goed uit

Vriendelijk, fijn geholpen

Geoliede garage met kraakheldere communicatie

Duidelijke afspraken. Ze zijn proactief in het bellen tijdens het proces. Zeer degelijke leenfiets valt ook in de smaak.

vriendelijk

altijd zoekend naar de beste oplossing

Super service

Met creatieve oplossing komen wij veilig thuis in Nederland. We waren op de terugreis uit Oostenrijk en kregen een lekke band. We hebben autopechhulp gebeld. Afgesleept. Op vrijdag 3 januari alles dicht te zijn. Geen nieuwe band en ook geen huurauto’s te vinden. Weerheim belt zelf. Ze weten iemand met dezelfde auto als wij. Ze halen daar een band onderuit en die brengen ze zelf naar Duitsland. En ja hoor, even wachten en Sander legt de band er in 10 minuten op. En wij kunnen onze terugreis hervatten. Wat een service!

Altijd goed en betrouwbaar!

Alle vele jaren een trouwe klant ... Vriendelijk , Eerlijk , Betrouwbaar .. TIPTOP !

Allemaal super vriendelijk met verstand van zaken

Al meer dan 10 jaar MIJN bosch garage, top!

Topservice!

Correcte diagnose van het probleem. Snelle service volgens duidelijke afspraak. Weer tevreden onderweg.

Super snelle service, scherpe prijzen

Na een lege accu super snel geholpen en bij de garage een nieuwe geïnstalleerd.

Het zijn Toppers

Al jaren klant en volle tevredenheid. Duidelijke communicatie. En staan altijd voor je klaar.

Super geholpen

Ik ging even voor een bandenspanning, bleek ineens meer aan de hand. Is direct verholpen. Super service.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk