Toppers

Altijd fijne garage!

Perfect!

Aardig ,beleefd, fantastische service.

Betrouwbaar

Al jaren trouwe klant.

Helder advies en uitvoering service

Nadat ik mijn auto had gebracht voor een beurt, ben ik gebeld over de werkzaamheden en kosten. Eind middag een berichtje dat de auto opgehaald kon worden. Rekening was volgens afspraak, dus geen verrassingen.

Wederom uitstekende service!

I.v.m. een technisch mankement werd ik erg snel en klantgericht geholpen met zowel vervangend vervoer als diagnose en advies. Daarna heeft Weerheim me goed geholpen met levering van een auto. Ik kom al meer dan 20 jaar bij Weerheim, en zonder uitzondering ben ik altijd zeer tevreden met hun service.

Goede service en vakkundige mensen

Na de beurt rijdt de auto weer top.

Fijne persoonlijke service

Zo fijn dat jullie niet te groot zijn en deze persoonlijke service behouden.

Vriendelijk, actieve benadering, professioneel

Fijn om weer bij Weerheim te zijn. Duidelijke en vriendelijke dialoog en een pro actieve houding. Helemaal top.

Uitstekende communicatie, maatwerk!, superservice, van harte aanbevolen!

Uitstekende communicatie, maatwerk!, superservice, van harte aanbevolen!

Betrouwbaar en behulpzaam

Zoals bovenstaand

Prettig in communicatie en tot afspraken te komen. Een wanden wissel terwijl het sneeuwde kon zo verplaatst worden.

Duidelijkheid in uitvoering van reparaties cq onderhoud

Oke

geweldig geholpen!

bandenwissel snel en klaar terwijl je wacht :)

Fijn bedrijf

Zeer klantvriendelijk en kundig. Hele gezellige sfeer. Aardig en beleefd.

Super en snelle service

Bandenwissel is klaar terwijl u wacht. Vriendelijk personeel.

Geweldig!

Keurig bedrijf met uitstekende service!

Reparatie aan airco is correct uitgevoerd binnen het afgesproken bedrag en tijd.

Ben al jaren tevreden over dit mooie bedrijf.

Vlotte en nette service

Door omstandigheden van mij auto later aangeleverd dan normaal, maar daar is goed op gereageerd, dank voor de vlotte service

Afspraak maken, komen, naar huis fietsen en even later is je wagen er weer helemaal klaar voor.

Eerlijke garage die jouw auto betrouwbaar en goed onderhoud, zodat je zonder zorgen nog jaren door kan. Met kennis van zaken, van diverse merken, zodat je ook altijd een gewaardeerd advies krijgt.

Joepie...

Men inventariseert wat er moet worden gedaan bij een servicebeurt en overlegt vervolgens met je over de uitvoering hiervan. Zeer tevreden over deze aanpak. Die wordt gedaan door goed communicerend en vriendelijk personeel.

Topgarage

Prima uitvoering conform afspraak van onderhoudsbeurt en APK.

Gratis service voor kapotte ruitenwisser.

een zeer klantvriendelijke service

Ik ben altijd erg vriendelijk behandeld en de verleende diensten zijn altijd deskundig uitgevoerd.

Fijn bedrijf doet wat er gevraagd wordt en kijkt verder,

Goed bedrijf een echte aanrader!!!!

Haantje 17

2288 CV Rijswijk