Weerheim is er waarvoor ze zijn.

Weerheim weet waarvoor ze bestaan.

super

fijne garage Sevice is ook goed kom hier steeds voor het onderhoud. van mijn auto.

Heel goed

Als ze iets vinden tijdens kleinebeurt bellen ze of ze het mogen maken.En ze zeggen ook gelijk wat de kosten zijn.

goede service!

Goede service zowel met de aankoop als het onderhoud van de auto. Er wordt snel gereageerd op berichtjes en ze nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden en mee te denken.

Goede ervaring en communicatie

Zoals gewoonlijk weer snel geholpen

Daar mijn dashboard een melding aangaf, dat ik mijn banden moest oppompen , kwam ik er achter dat er een schroef in mijn rechter achterband zat. Er zat nog genoeg lucht in om naar autobedrijf Weerheim te rijden ,waar ik gelijk werd geholpen, en het probleem werd opgelost. Dank voor jullie snelle hulp en tot de volgende service beurt. Groet , Ron

Top weer!

Uitstekende service en vakmanschap.

Altijd zeer klantvriendelijk te woord gestaan en hulpvaardig. Werzaamheden altijd secuur en goed uitgevoerd. Ik kan geen beter adres bedenlen voor het onderhoud van min auto.

Vriendelijk en betrouwbaar

Staan altijd voor je klaar en denken mee ,

Vakkennis, betrouwbaar en klantgericht

Ik kom al jaren bij Weerheim, altijd vriendelijk, ruimte voor overleg en gericht op de klant. Met natuurlijk, zeker niet op de laatste plaats, veel vakkennis! Een betrouwbare garage, zeer aan te bevelen.

Prima ervaring.

Vriendelijk, behulpzaam en goed geholpen.

Vriendelijk en servicegericht. Bedankt !

A

prettig geregeld

goed en vriendelijk geholpen

Al jaren geweldige, betrouwbare, fijne hulp en advies.

Al vele jaren altijd vriendelijk, uiterst behulpzaam team, zelfs mijn redders in nood met de pechhulppas, toen dat nodig was. En kortgeleden zeer behulpzaam en advies bij aanschaf andere auto. Fijne betrouwbare garage, fijn team.

Al jaren lang goed geholpen

Mooie Renault megane gekochr die duidelijk werd toegelicht en netjes volgens afspraak werd afgeleverd

Eerlijk en Professioneel

Zeer eerlijke garage. Heel vriendelijk, netjes. Geven goed advies, ook als iets nog niet hoeft. Reparaties zijn uitstekend.

Vlotte service

30 jaar trouwe klant

Al 30 jaar is er voor mij maar 1 betrouwbaar adres waar ik ze volledig vetrouw als het op mijn auto aankomt. Zij verzorgen alles zodat ik er altijd veilig de weg mee op kan

Prettig garage

De communicatie loopt t goed. Ze gaven duidelijk informatie wat gaat ze met mijn auto doen. En mogelijk lenen fiets, heel fijn!

stelt nooit teleur

al jaren mijn vaste garage met 3 auto s altijd flexibel en oplossinggericht

Vlotte afhandeling en uitstekend geholpen

Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik snel antwoord dat in m’n auto kon brengen. Volgende dag gebracht en ze hebben op dezelfde dag het manco nog verholpen. Bedankt!!

Fijn en deskundig no-nonsense bedrijf

Bij Autobedrijf Weerheim weet je waar je aan toe bent. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en krijgt duidelijke uitleg over jouw auto en wat er aan zou moeten gebeuren. Ze adviseren over kritieke punten, maar geven ook aan wat eventueel later opgelost kan worden, zodat de rekening niet meteen torenhoog uitkomt.

prima en vlotte service

Al vele jaren levert dit bedrijf mij service op maat.

Unu-scooter hier wel in onderhoud !

We zochten een nieuwe garage die onze elektrische Unu-scooter wilde onderhouden. Andere garages zijn hiermee gestopt vanwege zeer moeizame communicatie met de fabrikant in Duitsland. Ook verloopt het leveren van onderdelen zeer moeizaam evenals. Bij Weerheim waren we ondanks de problemen welkom. Zowel telefonisch als aan de balie verliep het contact heel sympathiek. En: Onze scooter doet het weer prima.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk