Alles conform afspraak en erg vriendelijk geholpen

Zoals ik inmiddels gewend ben na 30 jaar klant weer uitstekend geholpen door deze bijzonder plezierige garage.

Top service

Zo als altijd word alles netjes vooraf besproken en alles is duidelijk. Super professioneel en vriendelijke personeel. Gewoon top!

Uitstekende service

Aardige mensen die afspraken nakomen. Service op top niveau.

Weer super gedaan!

Zonder zorgen gebracht en met een goed en vertrouwd gevoel weer opgehaald.

Uitstekende service en bijzonder vriendelijk personeel

Uitstekende service en bijzonder vriendelijk en deskundig personeel.

Wat een SUPER garage is dit.

Mijn vrouw en ik zijn al heel veel jaren klant. Eerst met bus en personen auto en nu alleen met auto. Zijn vriendelijke monteurs en je kan er altijd terecht voor advies en hulp. Ze hebben nu de koppelingsplaat en drukgroep vervangen en ook de versnellingbak revisie gedaan. Super is het gedaan want de auto heeft nog nooit zo heerlijk geschakeld. Ook niet toen de nieuw was. Nou dat wil toch wel wat zeggen. Ik raad iedereen aan om naar zo'n goede garage te gaan. Niets is te veel. Super gedaan en hartelijk bedankt hiervoor. Groeten van Fam Ibach

Altijd goed

Fijne omgang en communicatie. Helder en duidelijk altijd wat er is en moet gebeuren.

Positief

Goed, degelijk en betrouwbaar!

Prima service. Je wordt snel geholpen, ze denken mee voor een goede oplossing en zijn zeer vriendelijk.

Adequaat en vriendelijk

Prima contact over afspraken APK en overleg over wat te doen.

Telefonisch overleg over de verwachte kosten was duidelijk. Heel fijn dat er van te voren wordt overlegd. Vriendelijk en kundig personeel.

Altijd netjes geholpen bij Weerheim

Al jaren klant en altijd goed geholpen

Klantvriendelijk en professioneel

Jarenlang klant bij Weerheim: Telkens wordt ik weer positief verrast!

Betrouwbare garage

Kom al jaren bij deze garage. Geen groot verloop van personeel. Al jaren hetzelfde team. Absoluut geen blabla garage.

Zeer klantvriendelijk.

Vriendelijk, goed en betrouwbaar.

Uitstekende service en kwaliteit

Een service gericht bedrijf met kwalitatief uitstekende producten en diensten. Van harte aanbevolen!

Netjes

-Goed overleg over kosten en reparatie mogelijkheden - Denken met je mee!

Vriendelijk, goede communicatie, meedenken,

Vriendelijk, goede communicatie, meedenken,

Altijd vriendelijk

Volgens afspraak, op tijd.

Ervaren, vriendelijke monteurs. Bedrijf straalt vertrouwen uit.

Vlot en vakkundig

Servicegericht.

top garage

goede service en kennis van zaken en meerwerk wordt altijd eerst besproken.

zeer goed

Behulpzaam, laagdrempelig, vriendelijk en vakkundig ! Bij pech krijg je snel hulp.

Zoals altijd weer prima.

Afspraak maken via internet en daarna gewoon je auto brengen. Ze doen niet een standaard beurt. Ze letten ook op andere zaken en nemen zonodig contact op. Gewoon prima.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk