Prettig persoonlijk goede reparaties duidelijke prijs

Al jaren een fijne garage

Snelle service

Snelle service en transparant bedrijf!

Prettig bedrijf

Altijd eerlijk

Fantastisch geholpen

Het defect van mijn kapotte koelwater was snel gevonden en bovendien ook snel gerepareerd tussen alle drukte in de werkplaats door. De monteurs van Garage Weerheim verdienen van mij een dikke pluim! Dankjewel

Keurige, adequate en zeer vriendelijke service.

Ik ervaar al 17 jaar zeer goede en zeer vriendelijke service met schappelijke tarieven. Weerheim is een heel betrouwbare garage.

Geweldige service en vakmensen met kennis

Bij Autobedrijf Weerheim is je auto in goede handen! Je wordt hier uitstekend geholpen en de medewerkers zijn hier altijd vriendelijk en weten waar ze over praten. De service is TOP en voor dat ze iets aan de auto gaan doen word je eerst telefonisch geïnformeerd wat er allemaal gedaan moet worden en of je hiermee akkoord bent.

Goed geholpen, altijd hulpvaardig

Garage Weerheim helpt me altijd goed, zowel bij de beurten als een enkele keer ook tussendoor. Rij maar even langs, dan kijken we er naar.

Kwaliteit van werk uitstekend en altijd vriendelijk en attent.

Altijd vriendelijk en attent. Zelfs als heheh afspraak vergeten bent

Erg behulpzaam en vriendelijk

Mijn auto moest even bekeken worden omdat er een melding in mijn dashboard zat. Hebben gelijk dit voor mij gedaan. Dit was een goede en snelle service

Zeer prettig

Uitstekende service, prettig contact, prima kwaliteit

Toppers!

Kundige vaklui, Persoonlijke benadering. Zeer goede service!

Altijd fijne service

Wordt altijd snel geholpen. De mannen zijn heel vriendelijk en kundig.

Alles zoals gewoon weer top geregeld

Alles zoals gewoon weer top geregeld, ben WEER(heim) tevreden.

Goede en snelle service ondanks zieke medewerkers.

al jaren de verwachte service

vriendelijk en accuraat.

Duidelijke communicatie en zeer goede service

Garagebedrijf Weerheim geeft 's morgens aan welke reparatiepunten ze tegenkomen, en vragen vooraf toestemming voor de reparatie die 's middags plaatsvindt. De prijsindicatie die ze geven is ook accuraat. Wat ook zeer goed is, is dat ze daarbij duidelijk aangeven wat er nodig is en wat nog zou kunnen wachten. Vorig jaar, na de beurt, meldden ze al dat de distributieriem dit jaar volgens schema vervangen zou moeten worden. Leenfietsen rijden ook erg soepel, en het ziet er altijd netjes uit.

Zoals altijd super geregeld. Helder en eerlijk. Eerlijke prijs

Helemaal top

Erg behulpzaam.

Ik had een lekke band welke niet te herstellen was d.m.v. 'prop'; Er moest een nieuwe band omheen, maar de mannen hadden het erg druk. Toch is de bandenwissel binnen een dag gerealiseerd en kon ik weer door... Heel blij mee dat er een 'flexibele planning' mogelijk is wanneer nodig!

Topservice

Bijzonder goed en snel geholpen.

al meer dan 30 jaar mijn garage

prima service denken altijd met je mee

Mijn probleem is om naar huis te fietsen doch ik word netjes naar huis of van huis naar de werkplaats gebracht. Daarvoor mijn dank.ja

Klantvriendelijk en professioneel

Klantvriendelijk en professioneel

Top, als vanouds!

Bij binnenkomst ben je geen nummer en voel je je direct 'thuis'. Kundige monteurs die snel en vriendelijk helpen. Kortom: zo doorgaan! En ja, ik kan Autobedrijf Weerheim zeker aanbevelen.

geweldig

Meedenken en klantvriendelijk

Heel erg transparant, klantgericht en uiteraard fantastisch werk!

Meedenkende mensen, duidelijk over het onderhoud mijn auto, kortom : een zeer klantgericht en betrouwbaar bedrijf! Ik kom er voor uit Amsterdam !

Haantje 17

2288 CV Rijswijk