Alles is goed en volgens afspraak verlopen.

Vriendelijke en duidelijke communicatie.

Keurige communicatie

Alles van te voren tijdens het werken aan de auto goed besproken en aangegeven. Hierdoor weloverwogen een keuze kunnen maken. Allen het gereed melden van de auto liet op zich wachten waardoor we zelf even belde om te horen of de auto opgehaald kon worden.

Zeer klantgericht

Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en altijd bereid om eea uit te leggen. Elke keer weer bij met deze garage!

Prima hulp

Snel, makkelijk, behulpzaam Maar wel prijzig ;)

Altijd goed en professioneel

Aardige mannen en goede service. Ben er erg blij mee

Echt een topbedrijf , dat me je meedenkt..!

gewoon hulp, vanuit goed vertrouwen.

Prima geholpen na schade op snelweg

Ik heb een pechhulppas van autobedrijf Weerheim. Toen ik niet verder kon rijden op de snelweg, het was een zaterdagmiddag, heb ik het telefoonnummer gebeld dat op het pasje staat. Binnen 20 minuten werd ik weggesleept door een takel- en bergingsbedrijf. Vandaar ben ik met een taxi naar huis gebracht. Woensdag kon ik mijn auto ophalen bij Weerheim. Zij hebben mij gebeld om te vragen of zij ook meteen de APK zouden doen, incl beurt. Prima idee. Kort samengevat: ze zijn vriendelijk, behulpzaam en pro-actief.

goede meedenkende garage

Er wordt geen onnodig onderhoud uitgevoerd, netjes gesleuteld en vooraf om akkoord gevraagd.

Fijn autobedrijf, persoonlijke service voor een redelijke prijs

Fijn autobedrijf, persoonlijke service voor een redelijke prijs

in alle opzichten een puik bedrijf

Het ging deze keer om de APK en de bandenwissel. Deze werd in korte tijd grondig uitgevoerd. Kosten werden besproken voor de.toekomstige beurt en gezien het koude trieste weer werd ik ook nog verwend met een uitstekende auto van de zaak. Ik kom er graag voor uit Bussum, weer of geen weer. Herbert, Sander en zijn teamgenoten zijn toppers! mvg Jody

Zeer fijne garage

Fijn team, dat met je meedenkt. Snelle service tegen een redelijke prijs.

Klanten vriendelijk

De medewerkers proberen altijd helpen en een oplossing te vinden voor jouw probleem met auto.

Goede garage

Vriendelijk en kundig advies

Altijd een 10

Zeer tevreden, goede en vriendelijke communicatie. Zowel vooraf, tijdens als achteraf. Ik kom er al vele jaren met plezier.

Een garage met ongekend heldere en vriendelijke klantenservice

Communicatie loopt altijd soepel, per telefoon, mail of whatsapp. Ze denken goed mee en jagen niet onnodig op kosten.

zoals gebruikelijk betrouwbaar en klantvriendelijk

slimme oplossingen en betrouwbare offerte bedragen. snelle doorlooptijd

Komen afspraken na.

Eerlijke garage.

uitstekend

super

Deskundig advies en fantastische service!

Deskundig advies en fantastische service!

Uitstekende service.

Twintig jaar ben ik tevreden klant bij weerheim. Goede uitleg, meedenken, iedere reparatie keurig in overleg. Herbert en Sander nemen de tijd voor je om correct te adviseren. Mannen ga zo door

Uitstekende reparatie door een klantvriendelijk bedrijf

Voor een lastige reparatie een goedkopere oplossing toegepast met een tweede hands onderdeel.

Vriendelijke en goede service

Mijn auto voor een APK en onderhoudsbeurt via internet aangemeld en vrij snel een een antwoord met een bevestiging van de de datum terug. De auto gebracht en werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die vroeg of er nog bijzonderheden waren en deze aan hem doorgegeven ,na een uurtje gebeld met een uitleg wat er mankeerde aan de auto en wat er aan gedaan moest worden met de eventuele kosten ,je komt nooit voor verrassingen te staan en ik kom hier al een aantal jaren ,heb mijn auto ook hier gekocht en ben altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.Gewoon een top bedrijf met een top team.

Al 25 jaar top service !

Weerheim blijft een voortreffelijke garage, vakbewaam en zeer klantvriendelijk!

Eerlijk autobedrijf waar ze je bij naam kennen

Als vanouds een vlotte afhandeling en service. Ze staan je vriendelijk te woord en als het kan helpen ze je gelijk.

Vriendelijk, snel en vakkundig.

Keurig geholpen.

Haantje 17