uitstekend

nooit klachten

Zeer kundige mensen

Met grote vriendelijkheid behandeld. Denken in alles mee en communiceren uitstekend. Geen vragen achteraf. Eerlijke prijs

Ze doen wat ze moeten zoen

Gewoon goed en niet duir.

Heel klantvriendelijk, goede service, meedenkend en weten waar ze het over hebben.

Wederom een heel goede ervaring, heel vriendelijk, meedenkend, weten waar ze het over hebben.

Een prima garage

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk personeel

Goede en behulpzame mensen.

Al jaren lang een uitstekende service

Autobedrijf Weerheim biedt uitstekende service, over gevonden gebreken wordt helder gecommuniceerd. Een oplossing wordt altijd geboden, ook als het in de tijd soms krap wordt. Ze helpen je weer op weg zodat je met een vertrouwd gevoel verder kunt!

Uitstekende service

Altijd bereid iemand te helpen. Vakkundig team Klantvriendelijk

Vriendelijk, goed, betaalbaar

Altijd weer een goede ervaring. Komen al vele jaren

de monteurs staan altijd klaar voor je hoog service niveau!

ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Een 10+

Wéér een fijne ervaring met Weerheim. Ook in drukke tijden maken ze direct tijd om de klant mobiel te houden, fantastisch...! Bedankt.

Ik heb veel vriendelijkheid ervaren.

Er wordt meegedacht en goed overlegd. Mijn vragen zijn altijd welkom en ik word goed geholpen door een team van medewerkers.

Vriendelijk en professioneel

Prettig geholpen

Prima!

Uitstekende service en altijd bereikbaar voor vragen.

Goed advies, eerlijk reparatie word goed gecomuniceerd

Wij zijn al jaren bij deze garage voor onderhoud auto en zijn zeer tevreden. Wij krijgen goed advies, eerlijk antwoord bij reparaties. Garage staat ook klaar als er met de auto iets aan de hand is vaak wel de zelfde dag.

Fantastisch

Zeer goede garage, altijd vriendelijk en zeer goede hulp.

Service

Weerheim is een betrouwbare en fijne garage. Ze communiceren prettig en helpen ons altijd weer goed op weg!

Super service

Nieuwe autoradio in laten bouwen, die klus was in de vroege ochtend al geklaard nog voordat ik een eerste werkmail vanuit de koffieruimte kon versturen...

Snel, betrouwbaar en servicegericht!

Een bedrijf waar klantgerichtheid en service voorop staan. Dank voor jullie snelle hulp, reparatie en het mobiel houden d.m.v. een leenauto.

Héél goed geholpen, fijne mensen en een puik bedrijf!

Wij zijn héél goed geholpen met de inplanning en de service die dit bedrijf ons biedt. En er werken hele fijne mensen die toch even tijd nemen om je te woord te staan en om je waar dan ook mee te helpen. En natuurlijk zou ik dit bedrijf iedereen aan willen bevelen, zoals gezegd goed bedrijf met fijne mensen die altijd bereid zijn om te helpen en tegen een zeer gunstig tarief.

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk weer een uitstekende service. Helaas was de rekening een stuk duurder uitgevallen dan in 1e instantie verwacht/geschat, maar dat was ook vanwege een gebrek dat niet eerder gevonden kon worden. Blij dat 't in elk geval wel gerepareerd kon worden en daarmee de veiligheid van de auto weer op orde is.

Fijn bedrijf met fantastische service

Net mijn auto opgehaald na de APK, maar wel met helaas een flinke reparatie. Ook kreeg ik uit zichzelf van de monteur te horen hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen! Ook heb ik al meer andere zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ik weet dat ik 100 % op Autobedrijf Weerheim kan rekenen.

Betrouwbare service!

Prettig, klantvriendelijk, eerlijk en transparant in contact.

Prima.

Altijd goed contact en duidelijk je weet waar je aan toe bent.

Ik heb hier mijn auto verkocht ivm hoogste bod. Heel vriendelijk te woord gestaan door de medewerker(s).

Haantje 17

2288 CV Rijswijk