Deskundig, vriendelijk, leenfiets

Deskundig, vriendelijk en altijd een leenfiets beschikbaar, en vlak bij huis.

Top garage.

De mensen die bij Weerheim werken zijn vriendelijk en leveren goede service.

zoals altijd proactief meedenken.

Behandeling precies zoals ik gewend ben!!!!! Prima dus.

Alles is gecontroleerd en zonodig vervangen, veel kleine dingen, maar perfect.

redder in nood

Top service! Duidelijke en vlotte communicatie. We konden lastminute terecht, want onze auto was twee dagen voor vertrek naar onze vakantiebestemming door het raken van een stadspaal onbruikbaar geworden. Sander heeft tijd vrij gemaakt om ons te helpen en heeft meegedacht om de auto snel en voor redelijke prijs technisch in orde te krijgen. We zijn met slechts een paar dagen vertraging alsnog op vakantie gegaan. Dik tevreden zijn we! Dankjewel Sander!

Zeer goede service

Direct goede service

Snel (tussendoor) geholpen met een lekke band.

Vriendelijk en correct.

Afspraak maken ging vlot en de onderhouds service van mijn auto was ook goed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Snelle hulp tussendoor

Ik moest op korte termijn mijn airco laten checken en laten bijvullen en mijn koppeling laten smeren. Dit kon gewoon tussendoor en ik kon er op wachten

Alles was top

Vriendelijk snel goed

Topservice

Ik kom al jaren bij Weerheim en met een goede reden: personeel denkt met je mee en doet wat ze beloven. Vriendelijkheid hebben ze heel hoog in het vaandel staan. Geen onnodig hoge kosten. Ik zou ze iedereen aanbevelen.

Werkelijk een TOP bedrijf !

Daar kun je wel je auto brengen want ze helpen je altijd.

Heel goede garage

Deskundig en vriendelijk personeel. Goed advies.

Eerlijke en betrouwbare garage!!

Eerlijke en betrouwbare garage!!

Nooit een probleem gehad van

Prima service en goede rekening

Uitermate professioneel en klantgericht

nazorg erg goed

Directe hulp, duidelijke en vriendelijke communicatie.

Al jaren klant bij deze garage. altijd prima service!

Wij zijn al heel wat jaren klant bij Weerheim. Het feit dat je weet dat je auto in goede handen is bij Weerheim, maakt de rit ernaar toe en tot het wegrijden tot een groot genoegen, omdat je weet dat je er altijd serieus genomen wordt en er eerlijk en helder gecommuniceerd wordt, ook als het wat minder nieuws is, er is altijd een meedenkende atmosfeer in het voordeel van de klant. De goede zorg voor de medewerkers, respect voor pauzes en elkaar vindt je terug in het onderhoud van je auto. Dus eigenlijk ben ik een en al tevreden. Dank jullie wel voor de altijd goede service en jullie als medewerkers.

De beste service bij Weerheim!

Altijd bereikbaar, kwaliteit en klantvriendelijkheid!!!

Zeer klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en werkzaamheden van garage Weerheim. Zeer goed bereikbaar en in alle situaties hulpvaardig. De Europese service-pas is een aanrader.

Goede service en vriendelijk personeel

Duidelijke afspraken die ook altijd worden nagekomen

een tien met een griffel

De mannen van Weerheim hebben het altijd (te ) druk en zitten weken vantevoren vol. Gisteren mijn buitenspiegel afgebroken met een domme actie . Direct besteld een een dag later tussen de bedrijven door gemonteerd!!! En tijdensde montage nog een klant aannemen voor de volgende ochtend 8 uur met een rammeltje die op vakantie gaat. Wat een klantbeleving !

geweldige garage met topservice

denken mee en extra werk wordt altijd eerst besproken.

Uitstekend!

Garagemedewerkers/monteurs zijn (klant)vriendelijk, betrokken, denken mee met de klant, zijn betrouwbaar en in geval van nood zijn zij flexibel. Prijs-kwaliteit-service is top! Wij zijn al wat jaren vaste klant!

Altijd tijd voor de klant

Altijd tijd voor de klant