Altijd vriendelijke adequate service ook zonder afspraak

Altijd vriendelijke adequate service ook zonder afspraak

Positief en duidelijk

Helemaal prima

Kwaliteit en integere uitvoering

Plaatsing van het nieuwe instrumentje vlekkeloos uitgevoerd. Het integere baseer ik op het terugbrengen van de auto. Het nog een privéboodschap doen werd niet met mijn auto gedaan, maar met eigen auto !!

Er wordt goed meegedacht.

Het personeel is erg vriendelijk. Ze denken goed mee in de mogelijkheden die er zijn en of onderdelen echt vervangen moeten worden. Er was een 'nieuwe' occasion nodig, omdat de andere auto te oud werd. Hij moest aan een behoorlijk aantal punten voldoen en er is een zeer geschikte occasion gevonden. Daarnaast hebben ze kunnen regelen dat mijn auto na schade weer vlot gerepareerd was. Veel sneller dan de verzekering dat kon doen.

Wederom super

Altijd klantvriendelijk, snelle service en eerlijk advies

Een fijn autobedrijf met veel kennis en goede medewerkers die meedenken in oplossingen. Dat voor een zeer schappelijk tarief.

Kwaliteit en Service met hoofdletter S

Al meer dan 25 jaar mijn trouwe garage

Razendsnelle servics

Terzake kundig en vriendelijk personeel. Denkt graag mee

TOP Kwaliteit

Ik kwam voor een APK maar mijn auto bleek ook toe te zijn aan een beurt. Helemaal niet aan gedacht, en bij de beurt bleek de remvloeistof en het aircosysteem aan onderhoud toe. Ik was het helemaal vergeten maar in de zomer werkte mijn airco slecht dus dat kwam perfect uit. Heel fijn dat eraan gedacht werd! Fijn dat ik zelf geen kenner hoef te zijn, hier wordt je tenminste geholpen.

Voortreffelijk

Altijd een uitstekende service.

Altijd goed!

Vriendelijk, kundig. Handige website om afspraak te plannen.

Snelle service

Kleine beurt, Bandenwissel, APK. Snel afgehandeld. Vriendelijke mensen.

Een zeer professioneel en meedenkend bedrijf.

Ik kom al jaren bij weerheim en heb het altijd een zeer prettige garage gevonden waarbij alles in overleg wordt uitgevoerd.

beurt + bandenwissel lekker snel afgesproken en uitgevoerd...

... alleen door misverstand - ook mijnerzijds - apk half jaartje te vroeg

prima service

WYSIWYG

No nonsense , scherp, compleet

Klantenservice is echt goed

De heren denken mee in het onderhoud van onze auto Het kost geld maar er is vertrouwen Dat is veel meer waard

Een heel fijne garage met vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar en goede service.

Zonder afspraak toch direct geholpen

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Top garage waar de klant nog op 1 staat!

Garage Weerheim is een klein schalige garagebedrijf waar de klant voorop staat. Wij komen hier al jaren. Zij doen alles in overleg en indien mogelijk proberen ze kosten te spreiden voor de klant. Ik kan een ieder aanraden om naar garagebedrijf Weerheim toe te gaan.

Ben al jaren een tevreden klant.

Blijf zo doorgaan

geweldig!

Denken mee en zijn flexibel in planning en aanpak!

Profesionals

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

Ben blij met Weerheim vanwege hun service en klantvriendelijkheid, je voelt je welkom.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk