Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar

Online werkt het goed, telefonisch ook, snel reactie op een vraag of verzoek en ondanks dat een auto altijd veel meer geld kost dan je denkt is de ervaring bij Weerheim heel fijn!

Fijn eerlijk garagebedrijf

Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar klant bij Weerheim. Het is fijne garage met kundige en eerlijke mensen. Reparaties worden snel en adequaat uitgevoerd met een reële kosteninschatting vooraf. Je kunt altijd zonder afspraak een lampje laten vervangen.

Super service

Wij zijn zeer snel en vakkundig geholpen. Zeer vriendelijke mensen. Denken graag mee.

Ik ben heel enthousiast over dit autobedrijf, ze zijn eerlijk en transparant! Je krijgt een factuur via de mail met alle specificaties, dit maakt dat je goed mee kunt kijken en weet wat er gebeurd is. Je kunt deze factuur via iDeal betalen, heel relaxed dat dat direct bij thuiskomst dus kan bv. Een leen auto is ook ideaal, ik kreeg een elektrische Zoë mee, fijn auto’tje! Kortom, ik kom vanuit wateringen naar Rijswijk omdat ik zo tevreden ben

Klantvriendelijk, kwaliteit en goede service.

Zeer tevreden.

Prima service. Goede gasten.

In 1 woord geweldig

Goede en snelle service, aardig, klantvriendelijk en meedenkend.

Toppers

Mijn auto gebracht voor Apk en beurt,nadien netjes gebeld dat er wat moest gebeuren om door de Apk te komen Nieuwe banden enz en met wat de kosten zouden worden Alles in orde gemaakt en in de middag kon ik de auto weer ophalen. Kom hier al een aantal jaren heb mijn Kia Venga hier gekocht en de service en vriendelijke medewerkers zijn Top

Opnieuw uitstekende service bij APK-keuring en onderhoudsbeurt.

Auto voor de APK-keuring en aansluitende onderhoudsbeurt naar Weerheim gebracht. Na het maken van duidelijke afspraken bij het constateren van gebreken, is de auto goedgekeurd en zijn een aantal noodzakelijke reparaties, deskundig uitgevoerd.

Altijd vriendelijk, behulpzaam en denkt in oplossingen

Er is altijd tijd voor je. Je wordt heel professioneel en vriendelijk geholpen. Komen hun afspraken na. Ikben heel tevreden over ze.

Ik ben goed en vakkundig geholpen.

Ze doen wat ze beloven en ik word netjes te woord gestaan.

Betrouwbaar en vriendelijk

Prettig garagebedrijf. Vriendelijk personeel en goede service.

Fantastisch

Denken op een fantastische manier met je mee en geven een reëel advies wat te doen.

Klantvriendelijk, goede kwaliteit.

Als altijd weer goed geholpen.

Altijd perfecte service

Autobedrijf Weerheim blijft voor ons een topper, de dienstverlening zowel technisch als zakelijk is van constant hoog niveau Daarnaast zijn het ook erg aardige gasten!

Prima service, heldere communicatie en transparant.

Ben snel en goed geholpen het zijn vriendelijke mensen die je daar helpen

vriendelijk personeel

Fijne ervaring met een duidelijke uitleg nav de sevice beurt die recentelijk heeft plaats gevonden. Ik ga zeker bij deze garage terug komen

Snelle service

Altijd accuraat

Ze herkennen je, ze denken mee, ze zorgen ervoor dat de auto op tijd weer klaar staat

Snelle nette en goede service

Volgens afspraak keurig netjes op tijd geholpen.

Top monteurs welke voor je klaar staan.

Ik ben afgelopen week op een zeer aangename manier geholpen. Ik had een lekke band (spijker) toen ik me bij de receptie melde werd ik meteen geholpen en 15 minuten later reed ik weer weg Noem dat nu maar eens service.

Customer First. Top service en advies

Goede en geduldige uitleg waarom iets kapot is of kan gaan en wat de mogelijkheden zijn om het probleem te verhelpen. Afspraak is afspraak.

Goed werk met zeer prettige klantbenadering.

Snelle afspraak, goede leenfiets, vakkundig werk en fijne bejegening.

Fantastisch

Ik heb ervaren dat wij fantastisch geholpen zijn met de aankoop van onze nieuwe auto door allemaal erg vriendelijke en beleefden mensen in de garage. Het voelt goed en er is vertrouwen, en altijd een luisterend oor. Onze oude auto is opgehaald ,en ik werd opgehaald met de nieuwe auto maar ook weer naar huis gebracht als dat nodig was echt TOP !!!!. Ik hoop van ganse harte dat wij heel veel goede km mogen en kunnen rijden in deze prachtige auto. Met de hartelijke groeten, Fam. v/d Gaag. Wij wensen u allen een gezegende jaarwisseling .

Haantje 17

2288 CV Rijswijk