Uitstekent

Je wordt prima geholpen. Kom hier al jaren.

Compleet naae wens

De beurt van de auto werd zoals altijd zeer deskundig uitgevoerd, zodat ik me veilig voel in de toekomst. Verder prettig en goed contact als klant met het bedrijf. Ik kan mijn auto nergens anders beter toevertrouwen.

altijd betrokken

ze zetten zich voor de volle 100% in om mijn auto bedrijfszeker te houden

Prima service en onderhoud van heel goede kwaliteit.

Als Renault bezitter was ik op zoek een een specialist in de buurt voor onderhoud en keuring. Uiteindelijk bij dit bedrijf uitgekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Onderhoud is zeer goed uitgevoerd en voor de keuring moesten er een aantal dingen vervangen worden om weer goedgekeurd de weg op te gaan. Telefonisch werd ik op de hoogte gehouden over wat er vervangen moest worden en hoe duur het ongeveer zou kosten. Na een halve dag de auto weer opgehaald en hij rijdt weer als een zonnetje. Hier kom ik vaker terug voor onderhoud etc.

Goede service door meedenkende monteurs

De grote beurt aan mijn Renault Captur is prima uitgevoerd in goed overleg. Kleine extra werk is bij wijze van service uitgevoerd. Zeer tevreden.

Betrouwbare garage met mensen die meedenken.

Altijd goed contact en goede afhandeling ook als je en kritische vraag stelt. Mensen die weten waar ze over praten.

Als nieuwe klant voelde ik me serieus genomen......

De garage zocht voor mij de goedkoopste adequate oplossing, prima geholpen.

Fijn transparant garagebedrijf

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goed in contact en transparant over de werkzaamheden. Topbedrijf!

vlekkeloos

alles keurig volgens plan verlopen. iedereen hulpvaardig en correct.

Transparant, meedenkend en vriendelijk

Zo’n 15 jaar lang laat ik mijn auto’s onderhouden bij Weerheim, en dat bevalt zeldzaam goed. Ze zijn zeer correct en vriendelijk, overleggen iedere actie, zijn transparant over de kosten en denken actief mee. Ik kom er graag.

Prima advies bij aanschaf auto

Er is tijd genomen om mij te adviseren en te instrueren.

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam

bijna een feestje om bij Weerheim te komen. Geweldige garage.

vrolijke vriendelijke vakmensen, die altijd gaan en staan voor jouw auto. Eerlijke prijs, die ze van te voren altijd bespreken. en staan open voor verbeteringen.

Zoals altijd perfect

Goed advies, vriendelijk mensen. Betrouwbaar

Klantgerichte garage met veel kennis van auto’s

Ik kom al zeker 30 jr bij deze garage, het onderhoud van mijn auto’s is in al die jaren fantastisch gedaan. Ik heb veel vertrouwen in het werk dat ze leveren.

Betrouwbaar, vakkundig en flexibel.

Een mooi garagebedrijf, mensen kennen hun klanten en leveren kwaliteit.

Ik ben zo blij dat Weerheim mij toendertijd is aanbevolen.

Klantgericht en bijzonder vriendelijk.

Alle medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk, klantgericht. Word altijd snel en kundig geholpen en krijg ook uitleg als er iets specifieks aan mijn auto is gedaan.

zeer goed, zoals altijd!

Houden zich uitstekend aan gemaakte afspraken!

Heel goed mee gedacht

Supersnel de auto gevonden, die wij voor ogen hadden.

Geweldig meedenkend

Mijn auto is net anders dan anders, maar hij is wel zakelijk nodig. Dit snappen de heren (en dames?) bij weerheim en hierdoor is ook een "vreemde eend in de bijt" in prima handen. Heel erg fijn. Prijs kwaliteit is ook helemaal top.

Vertrouwde, veilige en optimale service

Altijd vriendelijke en deskundige medewerkers, bereidt om mee te denken en eerlijk advies. Dankzij dit bedrijf altijd met veilig gevoel met mijn auto op pad.

Alleen maar positieve ervaringen

Deze garage is zeer klantvriendelijk een eerlijk en betrouwbaar team mensen

Zoals altijd alles weer keurig geregeld en prettig contact

Ondanks een foutje in de afspraak, is alles uiteindelijk prima geregeld. Auto rijd weer als nieuw.

Vakkundig en betrouwbaar als altijd !

Sinds een aantal jaar laat ik mijn auto periodiek keuren en onderhouden door het Autobedrijf Weerheim. Ik ben zeer tevreden over hun vakkundigheid , klantgerichtheid en vriendelijkheid. Afspraak is afspraak en geen verborgen kosten. Zeer aan te raden.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk