Top service

Vriendelijke en deskundige leiding en ook alle gemotiveerde medewerkers

Ik ben "bijna"blij dat mijn auto naar de garage mag.

Weerheim behandelt haar klanten zoals elk bedrijf dat zou moeten doen.

Aanbevolen garage voor Delft en omstreken

Kon op korte termijn een afspraak maken voor een APK. Afspraak verliep soepel en kreeg keurig via mijn mobiele telefoon een seintje dat de auto klaar was en gelijk de factuur. Ruime openingstijden en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer?

Super tevreden

Top garage,duidelijk en komen alle afspraken na

Vakkundig

Fijn contact, kwaliteit en een goede service.

Super in de service

Komt afspraken na

prima snelle service en humor bij de afhandeling

Kijk, een auto inleveren en er een minder luxe leenauto voor terugkrijgen is tijdelijk geen probleem, maar met de nodige humor geleverd is het zelfs leuk. Ik mocht even de accu van de elektrische leenauto leegrijden, terwijl mijn eigen E-auto een APK kreeg. Ik had nog graag de leenauto iets langer gehad, om er een diesel motor en tank in te kunnen plaatsen, maar dat lukte niet meer. De APK was te snel geregeld.

Een profesioneel, vriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Iedereen bij Weerheim is vriendelijk en ze staan altijd voor je klaar om te helpen en je het beste advies te geven. Ik ben erg blij met deze garage.

Altijd goede service bij Weerheim en prettige uitleg.

Snel en netjes geregeld

Duidelijke communicatie en snelle service.

Absolutely perfect!

I had a wonderful experience working with Bosch Service and especially Herbert. They pay great attention to detail, keep you informed, and guide you through anything you need. Their customer service is outstanding - they treat you with care and are always eager to help, even beyond their scheduled tasks. I highly recommend this Bosch Service to anyone!

• Would you recommend us? Yes

Keurig ontvangen en contact over extra onderhoud

Top- service, deskundig advies, altijd bereid om te hepen, niets is teveel

Zeer deskundig advies, gaan gewoon een stap verder dan alleen maar service. Een top bedrijf

Betrouwbaar en vakkundig

Al jaren klant voor het onderhoud van onze auto, en elke keer worden we weer uitstekend geholpen. Het personeel is ontzettend vriendelijk, neemt echt de tijd voor je en denkt met je mee. Onlangs hebben we hier ook een prachtige tweedehands auto aangeschaft, en ook daarbij werden we professioneel en eerlijk geadviseerd. De service is persoonlijk en je voelt je hier als klant echt gewaardeerd. Kortom, een betrouwbaar adres. Absoluut een aanrader!

Betrouwbaar

Goede service. Doen wat nodig is en goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd goede service en persoonlijk contact

Bekwame monteurs en vooral het persoonlijke contact over de te vervangen of te repareren onderdelen. Je weet waar je aan toe bent.

Deskundige service en altijd vriendelijk.

Altijd eerlijk en open over wanneer iets echt moet of dat het nog even kan wachten.

Integriteit

Uitstekende service

Ik zit al een aantal jaar bij Weerheim en de service is altijd super. M'n auto wordt goed onderhouden en er is duidelijke communicatie over de service en eventuele reparaties. Niks op aan te merken!

Perfecte service!

Werkzaamheden altijd prim uitgevoerd, zeer vriendelijke medewerkers, perfecte communicatie!

Buitengewone Service,denken met je mee

fijn prettig geregeld weer.

Afspraak online erg handig, fijn dat er mee gedacht wordt ook problemen worden direct verholpen. Fijne garage.

Correct, vriendelijk,het geeft een vertrouwd gevoel

Zie hier boven

Vriendelijk, altijd overleg, kennis van zaken

Zeer vriendelijke ontvangst, prettig overleg,keurige prijzen en altijd een belletje als er grote dingen worden gevonden. Ik heb zelf meerdere auto's van verschillende merken bij Weerheim in onderhoud. Kan ze aan iedereen aanbevelen.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk