Altijd vriendelijk en snel.

Communicatie is altijd snel, vriendelijk en persoonlijk. Ze denken met je mee en geven je het gevoel dat ze echt goed voor je auto zorgen. De perfecte garage als je van goede service houd.

Al jaren vertrouwd, betrouwbaar en klantvriendelijk

Altijd op zoek naar een kwalitatieve te betalen oplossing voor mijn auto

Top bedrijf zeer vakkundig

Top bedrijf denken met je mee en zorgen dat je ziek auto in Top staat is en blijft

Ik ben altijd tevreden over de gang van zaken

Duidelijke communicatie over afspraak of de service die is gedaan. En er word altijd netjes gebeld eer er iets word gedaan.

Al jaren een prima ervaring

Goede service, vriendelijk geholpen.

Tevreden klant

Een keurig en betrouwbaar bedrijf wordt netjes geholpen en vriendelijk personeel. Ik kan het een ieder aanbevelen

Hulpvaardig, meedenkend , snel en vriendelijk.

Super vriendelijke , zeer vakbekwaam, denken mee ook als ze het ontzettend druk hebben. En niet geheel onbelangrijk dit alles met een grap en een grol.

Wat het probleem ook moge zijn, ze hebben er altijd een oplossing voor.

Ik kom al ruim 21 jaar bij Weerheim. En dat zegt al genoeg: ze zijn betrouwbaar en verrichten kwalitatief goed werk. Als er iets is dan staan ze meteen al voor jou klaar en als ze vol zijn gepland dan doen ze de moeite om toch nog korte termijn een oplossing te vinden. Ze zijn bovenal uiterst vriendelijk. Ik kom er graag!

Uitstekende service

Ondanks drukte kon ik toch nog een afspraak voor een grote beurt plannen voordat ik op vakantie ga. Prettig dat er eerst telefonisch contact opgenomen wordt om te overleggen of onderdelen vervangen moeten worden. Ook fijn dat er rekening gehouden wordt met hoe je de auto belast, bijvoorbeeld het trekken van een caravan. De beurt is prima uitgevoerd. Na afloop ontvang je een appje dat de auto weer opgehaald kan worden. Zeer tevreden!

Vlotte afhandeling

Naar tevredenheid.

Fantastisch

Professioneel en gewoon betrouwbaar

Super team

Staan altijd voor je klaar , denken met je mee ,eerlijke prijs .

Zeer snel en goed geholpen.

Motor probleem bleek aan defecte bobine te liggen. Zonder afspraak dezelfde dag gerepareerd. Uit coulance arbeid niet in rekening gebracht omdat ik kort geleden lekke koppakking heb laten vervangen. Was niet nodig geweest maar wel heel sympathiek.

Perfecte service

Eerlijk advies, en goede kwaliteit Een parkeerschade perfect hersteld

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Goede communicatie, heldere uitleg en deskundig personeel

Geweldig mooi bedtijf

Wat een geweldig bedrijf.twee keer storing in mijn bus, twee keer hebben ze dat zonder problemen opgelost. Echt geweldig

Heel prettig contact en service

Men maakt altijd voldoende tijd om te luisteren en te helpen

Al jaren mijn vaste garage vanwege deskundigheid en service

Weerheim is een zeer betrouwbaar bedrijf. Wat ze zeggen, doen ze ook. Ze informeren je altijd vooraf over de kosten en zijn daar ook adviserend in.

liefde voor de auto

Prettige mensen die zeer professioneel en met een duidelijke liefde voor de auto hun werk doen. Vind ik fijn en mijn auto ook.

Deskundige mensen met plezier in hun werk.

Altijd goed advies en hele vriendelijke mensen.

Betrouwbaar bedrijf

Zeer net personeel. Zij komen hun afspraken na.

goede service

Goede service verlening en fijn contact.

Goede service!

Altijd vriendelijk, begripvol en snel geregeld. De volgende dag staat mijn bedrijfsbus weer klaar!

Mijn auto probleem snel en goed opgelost

Airconditioning probleem snel verholpen

Prima service vriendelijk personeel

Houden zich aan de afspraken

Haantje 17

2288 CV Rijswijk