Fijne service en altijd vriendelijk

Voor de zomer gaat de auto altijd voor een check. Extra reparaties kunnen worden aangegeven. Vooraf een appje voorzien van kosten of het goed is. Fijne communicatie. Voel mij geen nummer maar een serieus genomen klant. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Jullie gaan verhuizen. Succes en dan zien wij elkaar weer in de wintermaanden. Hartelijk bedankt voor het in orde maken van de auto. Top.

De enige garage waar ik een auto durf te kopen zonder te kijken

Met niet veel meer dan een budget, een "ongeveer" wensen lijstje maar wel met onze jarenlange relatie zoeken ze een auto uit, halen hem op uit Duitsland en regelen de import. Helemaal top! Bedankt Sander!

The 3P: Persoonlijk, Professioneel, Puike services en communicatie

Ik wil geen ander autobedrijf meer. Echt een persoonlijk familiebedrijf met stuk voor stuk topcollega’s. Eerlijk, communicatief. Service en klantrelatie staat voorop. Dat voel je. Familiaire sfeer.

Topservice!

Fijne garage waar ik met vertrouwen al jaren lang mijn auto koop en laat onderhouden.

vriendelijk, meedenkend, professioneel

Eerlijke en snelle feedback over de status van mijn auto en meedenkend in oplossingen.

Prima garage, betrouwbaar. Alert en snel.

zie hierboven

Correct en vlot

Vriendelijk team dat vlot werkt en contact opneemt om overleg te plegen. Prettige zakelijke klant relatie.

Goed advies, prettig contact en prima service/reparatie.

Prettig personeel, die je helpt met vragen b.v. banden controle/oppompen etc. Goede ervaring met Pechhulp ook in buitenland. Een afspraak maken is gemakkelijk ook online. Kortom, zeer tevreden met autobedrijf Weerheim.

Stelt nooit teleur

Deskundig advies, ze willen je écht helpen, altijd vriendelijk.

Prettig geregeld

Klant vriendelijk en goede service

Altijd goed!

Heel aardig en vriendelijk team, helpen altijd, ook als er tussendoor iets is. Prijzen zijn altijd wat ik verwacht en gekke dingen die opeens naar boven komen. Goede service!

Goede service en vriendelijk personeel.

Klantenservice egt top

Communicatie en klantenservice egt top

Friendly and professional

Friendly and professional.

• Would you recommend us? Yes

Weerheim VoF is OP en TOP

Weerheim VoF te Rijswijk met een WAUW-factor met vriendelijkheid, goede service, meedenkend, ....etc. Het is een autoservicebedrijf waar ik jaren vaste klant van ben.

kan niet beter

altijd iemand aanwezig. Er wordt direct geluisterd en gekeken naar het probleem. Wordt ( indien mogelijk ) direct verholpen. In een zin al jaren mijn favoriete garage.

Prima communicatie en goede kwaliteit

Ik ging nu voor een APK-keuring en vorige keer voor het vervangen van een distributieriem en alles eromheen. Beide afspraken zijn heel goed verlopen, kosten waren duidelijk vooraf gecommuniceerd. De mogelijkheid van de leenfiets was ook prettig. Ze waren tijdig klaar en informeren via de app. Telefonisch ook goed bereikbaar, dat is tegenwoordig ook een knelpunt. Heel belangrijk nog te noemen: het personeel is vriendelijk.

Top service

Alle aandacht voor klant en klacht

Zeer goed!Vriendelijk,Betrouwbaar en Behulpzaam!

Besloten hier onze aankoop te doen van onze renault Espace. Bedrijf komt professioneel, vriendelijk betrouwbaar over. We zijn goed geholpen door Sander bij onze eerste ontmoeting. En bij de afhandeling door Herbert. Er moest nog een rooster vervangen worden van de ventilatie die was nog niet binnen en is netjes thuisgestuurd zoals beloofd. Nu gaan we genieten van onze auto en kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Uitstekend bedrijf met een goede service.

Reparatie na een ongeluk en auto is bijna weer nieuw!

Fijn geholpen

Goed geholpen met schade taxatie auto. Duidelijke afspraken en er werd goed meegedacht.

Supergoed Geholpen!

Autobedrijf Weerheim is nog echt een garage waar je geen nummer bent en heel goed geholpen wordt! Wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en de service die Weerheim geeft! Wij zijn blij!

Goed, snel en vriendelijk

Al lang klant. Altijd prima service, snel en vriendelijk

Meedenkend en service verlenend

Ik kom hier al ruim 20 jaar en ben nog nooit teleurgesteld.Altijd vriendelijk oplossend gericht en service een 10!

Geweldig geholpen

Echt een top bedrijf, ze staan altijd voor je klaar en helpen en denken graag met je mee.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk