Heel goed

Heel goed

persoonlijke aandacht en hulp waar mogelijk.

Zonder afspraak, bij onverwachte pech, werd mijn auto zo snel mogelijk nagekeken en gerepareerd. Ik heb ook nog een leenauto meegekregen.

Voortreffelijk

Ondanks het drukke programma bij Weerheim op dit moment, toch nog ruimte weten te creëren voor een APK-keuring. Geweldig. Met vertrouwen breng ik de auto, en met vertrouwen ga ik weer achter het stuur zitten. Ze vervangen ook niet iets wat niet nodig is, zoals de banden. Kan eenieder dit garagebedrijf aanbevelen. Rekening viel voor mij ook 100% mee !!

Snel in helpen

Vraag om Kangoo vakantieklaar te maken . Snel geregeld, beetje tegenvallende reparatiekosten maar auto is al 12 jaar oud

Hier wordt je altijd goed geholpen

Zeer deskundig personeel

Met vertrouwen breng ik de auto naar deze garage.

Gewoon prima

TOP bedrijf met idem werknemers!

Ik sluit mij volledig aan bij alle positieve beoordelingen! Zodra nodig maak ik hier graag weer een afspraak!

Weerheim is klantvriendelijk, geeft goede service en is dichtbij

Onderhoud en reparaties zijn netjes uitgevoerd. Het gebruik van de gratis leenfiets was ook wel gemakkelijk.

Prettige garage. Ik vertrouw elk advies

Mijn oude auto is in goede handen

Prettig

Altijd professioneel, kundig en oplossingsgericht

Sorry maar dat is persoonlijk 1 minpuntje dat je niet gelijk kan afrekenen

Goede service, prima bedrijf

Ik heb hier een andere auto gekocht. De service is erg goed. Ze denken mee aan een passende oplossing. Eerlijk en betrouwbaar. Een heel ander gevoel dan dat ik bij sommige andere autobedrijven krijg. Vooraf zelf ook reviews opgezocht, die waren positief en dat klopt mijn inziens. Ik zou autobedrijf Weerheim zeker aanbevelen.

Mooie oplossing en goede prijs

Na botsing met een scooter moest de grill en bumber vervangen worden. Resultaat ziet er strak uit en kosten vielen uiteindelijk enorm mee!

Eerlijk bedrijf

Al jaren klant. Eerlijk bedrijf.

Vriendelijk, Vakkundig, Vertrouwd

Echt alle medewerkers hebben hier oog voor de klant, ik wordt door iedereen super vriendelijk geholpen. Wat fijn dat ik hier straks ook mijn fiets kan brengen!!

Top, zeer vriendelijk en professioneel en betrouwbaar en behulpzaam!

Topperssss, altijd vriendelijk en zeer behulpzaam!!

goeie service en uitleg

allees werd goed uitgelegt wat er moest gebeuren

Top service bij leeg lopende band

Direct kunnen afspreken en probleem snel verholpen

Top service!

zeer goed

hele nette garage ,kom hier al jarenen zeer behulpzaam

Heldere communicatie, snel schakelen

Al bijna twintig jaar ben ik tevreden klant bij autobedrijf Weerheim. Ze communiceren helder over wat er nodig is, komen afspraken na, werken netjes en snel en denken actief mee. Ik ben een zeer tevreden klant.

Uitstekende service. Duidelijke communicatie.

Prettige klantbenadering. Heldere afspraken die adequaat worden nagekomen.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk