Fijn en snel geholpen. Vooral de Saab kennis is heel goed.
Correcte en snelle service ook bij onverwachte reparaties zonder afspraak
Met dank aan monteur Kees die naast zeer deskundig, ook klantvriendelijk is en het onderhoud perfect heeft uitgevoerd.
Aankoop gebruikte auto. Kennis gemaakt met de verkoper in Oud Beijerland met Nico Nederlof nou de naam zeg het al een beetje veel lof over deze verkoper,zeer gedreven en goede verkoper maar ook de rest van het bedrijf allen even vriendelijk en behulpzaam achter de receptie als ook de monteurs in de garage ook ene Nico en brain,niets is te veel gevraagd. wat geen tijd dan maken we even tijd. ook aan de kant van Spijkenisse waar ik de auto ging bekijken werd ik goed voorgelicht over de auto die ik wilde aanschaffen door de verkoper aldaar Mr Ronald van der Vlies. u begrijpt het al de auto met veel genoegen aangeschaft. dus mijn conclusie dit bedrijf is zeker een aanrader Mvg een tevreden klant .
Verkoop
Prettig en goed
Heel fijn en direct contact. Kan er met al mijn vragen terecht en dat is makkelijk en fijn.
Prima ervaringen
Goed, klantgericht en flexibel.
Altijd goede service voor een goede prijs.
Team Dekkers, Bedankt Voor alle service en goede zorgen. Remco de Groot
Ging met lekke band naar Dekkers. Binnen 15 min stond ik weer buiten, band gerepareerd voor €28,-- top. Ze reserveren iedere dag agendaruimte voor kleine calamiteiten. Topservice dus, zeer tevreden
Westeind 1
5245NL Rosmalen