Half jaar geleden een occasion aangeschaft. Idee dat de versnellingsbak niet optimaal functioneerde. Uitvoerig nagekeken, service vlgs voorschrift gegeven etc. Keurig afgehandeld onder coulance, super! Verder prima auto!
Goed, deskundig en alle gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.
Bij Toyata zouden we 3200,= moeten betalen voor een niet werkende automaat. Toyota zat goed mis met het uitlezen, want het onderdeel dat zij wilde vervangen en alle overige onderdelen waren helemaal niet kapot!! Bij Dekkers wel het goede kapotte onderdeel gevonden. voor 750,= waren we klaar. het autootje rijdt perfect. we hebben zo\'n 2500,= bespaard. In het vervolg gaan onze auto\'s bij Dekker in onderhoud.
Vriendelijk ontvangst. Snelle dienstverlening!
zeer prettig
Zeer behulpzaam, perfecte service ,en klantvriendelijkheid!
Mooie schone garage! Vriendelijke service.
Heel goed en werd vriendelijk en snel geholpen
Afspraak maken en bevestigen via mail verliep uitstekend. Snel keurig en daardoor betrouwbaar.
Goeie service en vriendelijkheid
Gebruikte auto gekocht na een week was de accu kapot Deze werd gelijk vervangen . Werkplaats personeel was zeer prettig in omgang Dank voor snelle service.
uitstekend
Netjes en correct