De service is prettig. Een minpunt was dat hoewel de afspraak ruim tevoren gemaakt was en de garage wist wat het probleem was, de nodige onderdelen niet in voorraad waren maar nog besteld moeten worden. De reparatie echter is voor zover tot nu toe bekend naar tevredenheid uitgevoerd.
Ruim 25 jaar een tevreden klant
Ben al ruim 25 jaar \"gast\" bij deze garage en nog steeds tot volle tevredenheid. Mijn ervaring : luisteren, horen, concluderen en repareren, ook zonder technische apparatuur.
Goede service, vriendelijke behandeling, en zeker niet de duurste.
28 april 2014 langs geweest voor een grote beurt, apk en vervangen van tandriem/distributieriem met rollen(set). Ontvangst zeer vriendelijk. Zelf ook verstand van auto\'s maar deze mensen die hier werken krijgen van mij ook een 10 voor deskundigheid. Zeker een aanrader!
vriendelijk en deskundig
Alle medewerkers van Autobedrijf Dekkers zijn altijd bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ik ben al jaren heel tevreden over dit bedrijf. Houden zo! Groet, Pauline Bannink
Ben al jaren een tevreden klant!
Je wordt altijd meteen en goed geholpen. Echt altijd met een goed gevoel hier weggegaan. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Westeind 1
5245NL Rosmalen