Ervaring is goed. Als je al lang klant bent word het soms wat minder.
Ik kom al jaren bij dit bedrijf, voor onderhoud en aanschaf van auto\'s. Ik heb geen slechte ervaringen. Als er al problemen zijn worden die open en eerlijk opgelost. Ik blijf graag klant.
Een fijn familiebedrijf dat snel je problemen oplost en plezierig is in de contacten
vriendelijke en betrouwbare hulp, groot en klein
Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Autobedrijf Dekkers. Vanochtend nog even langs geweest om dat ik een klein probleem met de auto had. Ben meteen geholpen!
Ben een trouwe klant en niet voor niets. Deskundig, persoonlijk en een goed prijs/kwaliteit verhouding.
Al 8 jaar deskundig, vriendelijk, persoonlijk
al vele jaren met 2 volvos in onderhoud. Aanvankelijk wat aarzelend, ook wat twijfel over actuele kennis (oudere monteurs) op gebied electronica/ict. Ook misser soms, maar vooral vertrouwen in verbetering heeft geleid tot langdurige relatie. Actuele kennis/bijscholing blijft mi ook aandachtsgebied op deze bedrijfstak
Zeer prettig!
Vriendelijk en helpt de klant echt met zijn probleem daar waar een officiële Jeep merkdealer het laat afweten.
altijd vriendelijk
Goed! Behulpzaam en vriendelijk
Ben al lang klant omdat ik tevreden ben over de service en het gevoel heb met een betrouwbaar bedrijf te maken te hebben
Kleinschalig, kundig en erg vriendelijk!
Fijn lokaal bedrijf. Goed werk in combinatie met prettig persoonlijk contact. Ben al jaren klant en zeer tevreden
Prima garage, goede en snelle service, transparant in communicatie.
Westeind 1
5245NL Rosmalen