Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een zeer mooie Mazda 6 occasion gekocht waarbij ik achteraf hele goed service heb gekregen in herstelwerkzaamheden van zaken die ik zelf gemist had tijdens bezichtiging. Top bedrijf en een groot compliment voor de eigenaar. Zeer vriendelijk en uiterst kundig geholpen.
26 December 2025
Ray
Den Haag
Voor al onze bedrijfsauto's altijd snelle en goede service. Ook bij pech onderweg.
12 July 2022
GWS dé schoonmaker BV
Rosmalen
Alles naar volle tevredenheid beleefd tijdens de aankoop van een occasion
25 July 2021
Henk Nap
Tilburg
Veel kennis mbt saabs. Denken mee met je en staan altyd voor je klaar. Geen mooie praatjes. Gewoon eerlijk en duidelijk.
18 June 2021
Aad
Culemborg
Via internet een mooie Mazda CX5 gezien en gekocht. Heel vriendelijke verkoper/eigenaar Luuc Dekkers. Er moest nog wat aan gebeuren dit is uitstekend opgelost kreeg netjes een leenauto mee super garage met super service beveel iedereen aan.
1 February 2021
Max
Den Helder
Auto kleine beurt gekregen. Het bijkomende onderhoud na goed overleg naar behoren uitgevoerd.
11 August 2020
Jack
Rosmalen
Helaas werd mijn bumper kapot gereden in de werkplaats toen ik deze bracht voor een APK. Dat kan helaas gebeuren. Het heeft me wel behoorlijk wat gedoe opgeleverd waar ik boos om ben geworden. Voor alle miscommunicatie heeft autobedrijf Dekkers gemeende excuses aangeboden, wat ik erg heb gewaardeerd. De schade is hersteld, er is een bedrag van de rekening af gegaan en er is een bloemenbon bezorgd. Aan het einde van het verhaal ben ik toch tevreden over autobedrijf Dekkers hoe ze met de situatie zijn omgegaan en hebben afgehandeld. Ik vond het erg prettig dat ik serieus genomen werd in mijn klacht en dat zij ook baalden hoe het is verlopen.
10 August 2020
Maartje
's-Hertogenbosch
altijd goede service en vriendelijke mensen
5 August 2020
connie van der rijdtk
empel
Tevreden over het handige online boeken van een afspraak, contact verloopt netjes en correct en de service is goed. Heb mijn auto hier ook gekocht!
5 August 2020
Carly
Den Bosch
Er is correct uitgevoerd wat er aan onderhoud gedaan diende te worden.
3 August 2020
Tjeerd Keizer
Rosmalen
Ze gaven duidelijk aan wat het probleem was (dashboard melding) en hoe dit opgelost kon worden, hierbij ook aangegeven wanneer het opgelost kon worden.
3 August 2020
joost
berlicum
Mijn auto, een oude Berlingo is al jaren in onderhoud bij Garage Dekkers. Mede daardoor heb ik zo veel en onbezorgd rijplezier.
29 July 2020
Anja
Rosmalen
Goede communicatie, snelle service en tot de volgende APK keuring maar weer.
Sjors
Den Bosch
Al jarenlang mijn vertrouwde garage.
Marcel
Rosmalen
Inmiddels al enige jaren tevreden klant. Meerdere auto’s in onderhoud (gehad). Altijd bereid mee te denken en voor een acuut probleem wordt snel tijd vrij gemaakt, geen weken wachten tot je langs mag komen. Kortom; goede en klantgerichte service!
rogier
Rosmalen
Prima service. Vooraf een goede inschatting van de kosten, daarnaast nog gebeld om bijkomende reparaties te overleggen. Duidelijk gespecificeerde rekening, prettig in de communicatie.
13 July 2020
Alain
Den Bosch
Goede prijs service en kwaliteit en klantvriendelijk
13 July 2020
Wilma
Rosmalen
Fijn dat Luc altijd even belt om te vertellen wat de opties & kosten zijn van verschillende reparaties.
7 July 2020
Carry
Rosmalen
Wij zijn al jaren klant en blij met de eerlijke, goede en persoonlijke dienstverlening
7 July 2020
Diane
Rosmalen
staan altijd voor je klaar wordt er fijn geholpen ook als je wacht op de auto waar ze dan mee bezig zijn kun een heerlijk kopje koffie of thee krijgen ze hebben belangstelling voor hun klanten
6 July 2020
V.F.M. van den hruk (ginie)
Den Boch
Al 30 jaar een tevreden klant
6 July 2020
P
En vriendelijk!
29 June 2020
Bruni
Den bosch
goede afspraken, snel ter zake, goed werk afgeleverd!
23 June 2020
Ton van den Bersselaar
Rosmalen
Heel fijn, dit is een garage waar je zo nog een keer langs kan rijden voor vragen en korte termijn afspraken in te plannen. Fijne mensen, eerlijke prijzen.
22 June 2020
Wendy
Empel
Goed tevreden door altijd te helpen onder alle omstandigheden.
15 June 2020
Joop