Beste Kars, mijn aanbod staat nog steeds ,geef ons zelf de tijd om kosten loos diagnose te stellen aan de Peugeot.als er iets niet goed blijkt te zijn. lossen wij dit uiteraard op. met vriendelijke groet Autobedrijf Swager(verkoper nick)
hallo, Wij snappen heel goed de teleurstelling, er is nooit gesproken over een reservering van de auto.helaas geld dan ook wie het eert komt wie het eerst maalt.wij vinden het dan ook vervelend dat dit niet duidelijk is overgekomen. na een vriendelijk telefoon gesprek heeft u mij een zoek opdracht gegeven om een vergelijkbare auto op te zoeken deze was snel gevonden binnen ons netwerk .wij van autobedrijf Swager doen er alles aan om iedereen eerlijk en netjes van dienst te zijn. mvg Autobedrijf Swager (de verkoop)
hallo Marike Brakband, De 206 automaat met 50.00km die u bij ons (autobedrijf Swager) heeft gekocht is wel na gekeken voor aflevering , grote beurt incl nieuwe olie en olie filter ,nieuwe apk, nieuwe accu. dat er een storing in een korte tijd in komt dat is vervelend.dat wil ik dan ook graag oplossen voor u. tevens voor het preventief vervangen van de d-riem ook dat wil ik graag oplossen voor u. bij deze vraag ik u dan nogmaals om contact met ons op te nemen , en mij de kans geeft uw vertrouwen terug te krijgen. wij van autobedrijf Swager doen al ruim 25jaar zaken op een basis van vertrouwen, dat is tevens onze kracht. met vriendelijke groet, team autobedrijf Swager.