mooi bedrijf waar met de klant meegedacht wordt
Komt goed...en dat is ook zo!
Zeer vriendelijke en klantgericht
zeer goed
Wij hebben (met 2 auto\'s in onderhoud)goede ervaringen. Het famililiebedrijf is altijd zeer transparant naar ons, voor wat betreft de reparaties en kosten. Mogelijke kosten worden vooraf medegedeeld. Hebben een goede sms-service. Indien nodig staat er ook een leen auto ter beschikking.
Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met het bedrijf. Je kunt altijd rekenen op een vertrouwd advies.
Ik heb ongeveer 15 jaar 2 auto\'s in onderhoud bij van Keijsteren. Tot op heden is van Keijsteren een zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.
Vriendelijk personeel, en snelle service, altijd bereid om mee te denken.
Prima, degelijk ,netjes en heel betrouwbaar
zeer tevreden
deskundigheid, goede kwaliteit/prijs verhouding gewoon een goed bedrijf en vriendelijk personeel.
Wij zitten al 20 jaar lang bij Carxpert v Keijsteren en dat blijven we nog vele jaren doen vanwege hun goede overleg en service!!
Altijd een goede service, je wordt hier snel en goed geholpen! Wanneer je schade hebt kan je in goed overleg snel terecht! Het personeel is altijd klantvriendelijk.
Meedenkend, contactueel zeer vriendelijk, deskundig, meteen behulpzaam en zeer aan te bevelen.
Mijn ervaring met garage van Keijsteren is uitstekend. Open, eerlijk, vakkundig en een supergoede service.
zeer goed op alle fronten
Ben al jaren klant, zeer tevreden, bij onderhoud en reparatie altijd deskundig en klantvriendelijk geholpen, zowel in de werkplaats als bij de receptie.
Kooikersweg 5
5361 VA Grave