Een zeer klantvriendelijk bedrijf met hart voor de mens
Ik heb goede ervaringen met CarXpert van Keijsteren, heb er geen klachten over. Laat mijn auto hier altijd APK keuren en tegelijkertijd onderhoudsbeurt uitvoeren.
Goede ervaring met Carxpert van Keijsteren. Ze komen afspraken na en informeren vooraf goed over de kosten. Je merkt duidelijk dat de medewerkers er veel aan doen om je als tevreden klant weg te laten gaan. Ook als er onverhoopt iets mis gaat wordt er goed meegedacht en naar een oplossing gezocht
Onderhoud, apk herstelwerkzaamheden, en reparatie. Altijd snel, en adequaat geholpen, en zo veel mogelijk rekening gehouden met de goedkoopste optie indien mogelijk. Ook autopech hulp prima geregeld. (gelukkig pas een keer nodig gehad) Al jaren klant met diverse auto\'s. Prima service, en altijd vriendelijk!!
prima, je wordt altijd adequaat geholpen
Duidelijk, betrouwbaar, degelijk, betrokken, familiebedrijf.
Apk onderhoud reparatie
Heel erg goed! Netjes geholpen en super klantvriendelijk. Nadat ik mijn auto had weggebracht belde ze op om door te nemen wat gemaakt moest worden. In goed overleg hebben ze hetgeen verholpen wat ik wilde. Ben erg tevreden en zal ze aan iedereen aanbevelen. Echt een familiebedrijf wat in ere gehouden moet worden!
Attente medewerkers, prima service, ben al jaren een tevreden klant
Uitstekende service. Vooraf inschatting van kosten. Vooraf overleg als extra kosten verwacht worden. Reminder als abonnementen aflopen. Leenauto mogelijk.
Een geweldig bedrijf, en service kan niet beter.
Alle lof voor de geweldige service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Het is nooit leuk als je schade aan je auto krijgt, zeker niet als het door onoplettendheid van jezelf komt. Maar de manier waarop ik geholpen ben, Petje af! En de auto ziet er weer tiptop uit!
Vakkundig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Jammer dat we door een verhuizing op zoeken moeten naar een nieuwe car expert.. anders waren we zeker klant gebleven!
Top, snel/klantgericht. Wij hebben met al onze gezinsleden ongeveer 10 auto\'s onder service bij CarXpert van Keijsteren.
mooi bedrijf waar met de klant meegedacht wordt
Komt goed...en dat is ook zo!
Zeer vriendelijke en klantgericht
zeer goed