Vriendelijk personeel. Een goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Een aanrader voor eenieder!
Ik heb alleen maar goed ervaringen met dit bedrijf. Je wordt altijd op de hoogte gesteld wat er gerepareerd moet worden. En de reparaties worden goed uitgevoerd, en de wagen is altijd op tijd klaar.
Ben gebeld voor wat dingetjes.
uitstekend!!
kom al jaren bij van Keijsteren plus minu 15 jaar
Ik zou niet beten wat er nog beter zou kunnen bij dit bedrijf. Absolute aanrader.
Altijd vriendelijk,prima uitleg,goede reparaties,en goede uitleg over wat er gedaan moet worden,en netjes een telefoontje als er grotere reparaties moeten gebeuren
sinds ik contact heb met uw bedrijf (vanaf 2008?) heb ik alleen maar GOEDE ERVARINGEN. Ik ben totaal ondeskundig op \'auto-gebied\'. Bedrijf v. Keysteren is beter daarin!!
Alles kan daar zelfs op zaterdag!
Al sinds mijn eerste autootje trouwe klant. Zelfs nadat ik ben verhuisd naar Uden.
Helemaal prima!
Al jaren klant evenals de kinderen die hun eigen auto hebben. Vriendelijke en goede service, kan altijd aankloppen.
Emailadres aanpassen naar [email protected]
Klantvriendelijk en service gericht
Zeer goed, behulpzaam, klantvriendelijk, eerlijk, service-gericht
Zeer klantvriendelijk deskundig accuraat.
Kooikersweg 5
5361 VA Grave