Perfecte service
Zeer goed, krijg altijd goed service ,ook als je langs komt zonder afspraak proberen ze altijd te helpen . Ik kan niet anders zeggen een betrouwbare bedrijf. Met vriendelijke groet. Rudolf Bonimbie.
Online APK afspraak kunnen maken, top. Kon op de APK blijven wachten in prettige wachtruimte. Gedegen en vriendelijke uitleg. Keuring snel uitgevoerd. Volgend jaar weer terug.
Van Keijsteren denkt met je mee en doet altijd net een beetje extra. Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf en komen er voor onze beurten en het bestellen van onderdelen.
Goed en duidelijk, en volgens mij, objectief advies bij vragen over al of niet uit te voeren onderhoud
Een goede service, en betrouwbaar. Al voor de 2de jaar op rij een goede APK/Onderhouds-ervaring met mijn auto.
Goede service en betrauwbaarheid
Ja ik wil wel reageren, Maar ik ben ongeveer 10 jaar klant En heb goede ervaringen, Maar ook minder goede, Als ik voor even de Handrem aan te stellen en 30 euro voor moet betalen dan zakt me de broek af, voor de rest ben ik wel tevreden,
prima en vakkundig bedrijf, nooit verrassingen bij het afrekenen, altijd tijd om even iets te checken als het nodig is en altijd goed advies
altijd prima...waar ik ook voor kom. altijd prima geholpen....
prima bedrijf, vriendelijk en vakkundig.
Wij zijn zeer tevreden over van Keijsteren
Communicatie met klant is voortreffelijk. De prijscalculatie komt redelijk in de buurt van de definitieve afrekening.
betrouwbaar en correct
Auto voor de APk gebracht (online afspraak maken is erg handig). ben netjes op de joogte gehouden over de status van de werkzaamheden en de daarbij horende kosten.
Goede service en correcte afwikkeling
Zeer accuraat en vakkundig. Geeft keurig bevestigingen (naar uw eigen keuze) via telefoon of via mobiele telefoon. Geen lange wachttijden. Leenfiets beschikbaar (niet alle garagebedrijven bieden zoiets aan). Een No-nonsense garagebedrijf; geeft goed uitleg waarom iets moet worden gerepareerd aan uw auto.
Kooikersweg 5
5361 VA Grave