Top service!
Je wordt heel goed en vroendelijk geholpen
Voor zo\'n 800 euro toch mijn auto uit 2002 laten maken in december 2016, op advies van van Keijsteren. Nav een olielekkage moest oa de klepdekselpakking destijds gemaakt worden. Ruim een jaar later weer olielekkage, en wat blijkt, klepdekselpakking weer aan vervanging toe en weer een olielekkage. Van Keijsteren geeft zelf aan dat dit niet zou moeten kunnen, aangezien ik inmiddels een uur rijden van deze garage woon was het natuurlijk makkelijk aanbieden dat \'je altijd even langs kunt komen\'. Weinig service. En niet de kwaliteit die je mag verwachten.
Ik ben er zeer netjes geholpen en zo als ik ervaren heb is de prijs ook goed als je ongeveer weet wat je moet betalen en dan achter af dat het ook nog meevalt. Kom er zeker bij terug. Mijn dank en prettige feestdagen
Heel goed, zeer klant veiendelijk
Klantvriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar.
Accu moest vervangen worden en werd direct en goed opgelost. Onze dank hiervoor!
Zeer goed, vriendelijke mensen die er alles aan gedaan hebben om mijn auto op tijd te keuren.
Ervaren en netjes. Minpunt is dat de factuur ter plekke voldaan moet worden. Het garagebedrijf waar ik normaal kom werkt op rekening
ZEER GOED
Snelle service, heldere prijzen en merk specifieke know-how.
Zeer vriendelijk, professioneel, meedenkend en snelle afhandeling.
Zeer goed, fijne mensen en professionele aanpak.
Altijd goede en eerlijke service. Klant vriendelijk, denken mee voor de goedkoopste en beste oplossing. Een goede prijs en lekkere koffie voor tijdens het wachten.
Zeker goed
Prima, je weet van tevoren wat er gedaan wordt aan je auto en je wordt gebeld om te overleggen als er iets anders/meer gerepareerd moet worden.
die zijn goed
Prima bedrijf. Komen snel met een deskundig oordeel voor mijn reparatie. Zo te zien kunnen ze een breed scala van werkzaamheden uitvoeren. Vervangende auto beschikbaar tijdens reparatie tegen een heel schappelijke vergoeding. Zal dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.
Kooikersweg 5
5361 VA Grave