Laden reviews...
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven consequent vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service aan. Veel reviews benadrukken duidelijke uitleg, eerlijke prijsstelling en meedenken bij problemen. De ervaring wordt gekenmerkt als efficiënt, vriendelijk en betrouwbaar, met extra inzet waar mogelijk. De feedback wijst op consistente kwaliteit en betrouwbare dienstverlening.
Professioneel, betrouwbaar en vertrouwd
27 October 2025
Marcel
Nijmegen
Ik had eigenlijk een leenauto besproken maar door een reparatie die uitliep van een andere klant was dat niet mogelijk, dat kan gebeuren, heel fijn dat ik na de auto te hebben gebracht door de garage thuis ben afgezet. De planning heb ik persoonlijk aangepast en daardoor de leenauto niet nodig gehad.
24 October 2025
Hans
Wijchen
Het heeft even geduurd voor de oorzaak was gevonden, maar de mannen hebben goed werk geleverd! De betrokkenheid is heel groot en de service is heel goed. Je krijgt ook een duidelijke uitleg.
24 October 2025
Joep
Grave
Zeer terdege advies gekregen en vakkundige reparaties tegen schappelijke prijzen. Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening, hier is de klant nog steeds koning.
29 September 2025
Tiny
Ik kom eral 32 jaar, dus dat zegt alles toch
23 September 2025
Maarten
Zeeland NB
Bij het vervangen van gloeipluggen gaven ze aan dat deze misschien kon afbreken, waarna ze een andere partij moesten laten komen om deze uit te boren. Ivm met de vakantie tijd gaven ze aan dat dit problemen kon geven. Hierdoor is de reparatie uit gesteld tot ze wisten dat ze snel een afspraak konden maken met iemand die dit kon. Reparatie duurde nu wat langer maar ik wist zeker dat mijn eigen vakantie geen gevaar liep.
23 September 2025
Arjen
Reek
duidelijke communicatie, afspraken worden keurig nagekomen en goede service.
20 September 2025
Albert
Grave
kan met problemen altijd terecht en worden met gezond verstand opgelost.
17 August 2025
Maarten en Meriam
GRAVE
Altijd vriendelijk en denken met je mee
15 August 2025
Henri
Grave
Elke keer weer meedenkend, klantgericht en werken volgens afspraak!
14 August 2025
Dave
Escharen
Denken met je mee, komen met adviezen en hebben een snelle service.
4 August 2025
Tim
Grave
Prima service vriendelijk mensen en een eerlijk advies
4 August 2025
Ingrid hans
Grave
Klantvriendelijk, denken prettig mee, alle vertrouwen in hun deskundigheid
24 July 2025
Tot nu toe goed .
14 July 2025
Erik.
Nijmegen
Al 6 jaar vaste klant met 2 auto’s. Word altijd goed geholpen en geadviseerd (ook wat betreft de kosten) en onderhoud / reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Een enkele keer kwam het voor dat de oorzaak van een probleem moeilijk te vinden was; ook in dat geval bleef de communicatie open en eerlijk en heeft men net zo lang doorgezocht tot het gevonden was (deels onder coulance). Aan te bevelen!
11 July 2025
Herbert
Velp
Je hebt altijd het gevoel dat je eerlijk wordt behandeld, en los daarvan komen ze altijd de afspraken na.
6 July 2025
Wilfred
NIJMEGEN
Had startproblemen met mijn auto en werd snel en goed geholpen.
29 June 2025
G
Grave
Fijne garage, betrouwbaar en goede service.
25 June 2025
Henk
Top service
21 June 2025
Roelof Worst
Grave
Als jullie zo blijven werken dan blijf je opbouwen. Vertrouwen is ook belangrijk. Blijf scherp.
21 June 2025
Koen
Grave
Vlotte service. Voorlamp was kapot. Kwam er later wel achter dat de dop om achterkant van voorlamp af te sluiten nog los in motorkap lag.
10 June 2025
Sandra
Velp
Wordt prima behandeld. Kreeg voorheen een fiets om mee naar huis te gaan. Daar ik inmiddels niet meer fiets wordt ik naar huis gebracht en later op de dag weer opgehaald. Fijne service, wordt ook gebeld om toestemming te geven voor het vernieuwen van bepaalde onderdelen. Heb vertrouwen in hun kennis van zaken. Ik geef een 8. Perfect is niemand, het zal altijd beter kunnen.
9 June 2025
Mieke
Grave
Elke keer als mijn auto voor apk of iets anders naar hen toe gaat, overleggen ze vooraf. Ook krijg je altijd een telefoontje om vooraf kosten te bespreken. Top!
9 June 2025
Natalie