Filters

10

Ondanks mijn faalangst geslaagd!

Dankzij de rust, geduld en kennis van Jan eindelijk geslaagd en ook daarna meteen in de auto gestapt om te gaan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Twee verschillende kinderen in één keer geslaagd

Mijn kinderen zijn beide in één keer geslaagd voor hun rijbewijs. Wat ik goed vind aan de rijschool is dat ze echt kijken naar wanneer een leerling klaar is voor het examen. De ene heeft bijna 45 lessen gehad en de ander circa. 35. Niet elk kind heeft dezelfde snelheid met het aanleren van auto rijden, dus dan past ook niet dezelfde snelheid en aanpak. Het examen wordt aangevraagd wanneer ze er klaar voor zijn. Toch duurde het maar enkele weken voordat ze op morgen voor hun examen, doordat ze gebruik maken van de open plekken bij het CBR

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne rijles ervaring!

Afspraken werden duidelijk gemaakt en met een drukke planning werd er rekening mee gehouden. Het leren van alle onderdelen was op een fijne manier geleerd. Jan wist goed uit te leggen wat er goed was en verbeterd moest worden. Dit deed hij ook een respectvolle manier, wat ook zorgde voor een prettige sfeer tijdens de rijlessen. Verder was het gewoon gezellig en niet alleen maar leerzaam :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Een persoonlijke en positieve leerervaring

Afspraken worden duidelijk gemaakt, de RIS methode helpt goed bij het stapsgewijs leren van autorijden. Zelfstandigheid in de auto wordt ook getraind en je wordt goed geholpen. Uitleg is duidelijk en er wordt ook goed out-of-the-box gedacht als een standaardoplossing niet werkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool die meedenkt

Ik heb de rijlessen bij rijschool Coenen als leerzaam en prettig ervaren. Annemarie gaf goede feedback zodat ik elke les wist waar ik aan toe was en waar ik nog aan moest werken. Na aangegeven te hebben dat ik bepaalde zaken lastiger vond was dat geen probleem. Daar werd dan extra aandacht aan besteed in de lessen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg fijn les gehad!

Ik had heel erg fijn les gehad! Alles werd goed uitgelegd en ook op een fijn tempo. Ik had zelf persoonlijk moeite met de snelweg, ik gaf dat ook aan. Hierdoor zijn wij eerst rustig begonnen in de woonwijken en na derhand toen ik het vertrouwen had werd ik de snelweg opgestuurd Nog steeds is het gewoon duidelijk wat je moet doen en wordt er goed rekening gehouden met je.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heb het heel fijn gehad met de rijlessen

Heb goeie rijlessen gehad en het word uitgelegd hoe je iets moet oplossen Jan legt het je uit hoe het moet

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk en leerzaam

Wat is er nou leuker dan autorijden? Bij Coenen zorgen ze ervoor dat autorijden niet alleen leuk blijft maar ook leerzaam. Streng waar het nodig is maar vooral gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ze maken een les op maat, ze kijken echt wat je nodig hebt om te kunnen slagen. Ze nemen de tijd en leggen het goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Hele fijne lessen gehad en ook het gevoel gekregen dat ik er klaar voor was op mijn examen, en ben in een keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch, altijd gezellig en goede lessen!

Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten. Elke les leerde ik weer iets nieuws, en het was ook nog eens gezellig. Als ik ergens vragen bij had of er moeite mee had, werd er zover het kon geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Ik begon en in september en in mei al geslaagd ging heel rap dus. Werkt fijn met een boekje over onderwerpen die je moet leren. En het nog een belangrijk iets, een hele leuke instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rij-lessen met een hele fijne instructrice.

Ik heb een hele fijne tijd gehad en ben zeer blij met al jullie goede zorgen. Het is leuk om te kunnen zeggen dat ik uit een familie van 8 personen uit drie gezinnen de 7de was die via de rijschool Coenen zijn rijbewijs heeft gehaald. Ik zal de rijschool Coenen ook zeker aanbevelen bij andere. Heel hartelijk bedankt voor de leuke tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer mijn examen gehaald

Aanrader als je rij angst hebt of moeite hebt met autorijden. Jan neemt alle tijd voor je en gaat er voor dat je vertrouwen krijgt om zelf te rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en goede rijschool

Ik ben een langzame en angstige leerling, maar Jan stelde me van het begin af aan gerust. Hij is rustig en duidelijk. Een hele prettige instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geduldig en duidelijk

Na eerdere ervaringen met andere rijscholen, gaf Jan mij al bij het eerste gesprek een goed gevoel. De lessen worden rustig en duidelijk gegeven en daarbij is er ook ruimte voor gezelligheid. Mijn ervaring is ook dat hij snel door heeft waar het probleem zit en daarmee ook aan de slag gaat. Een paar dagen geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en mag vanaf volgende week na het ophalen van de pas zelf gaan rijden. Wel zo prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool

Op een rustige en makkelijke manier rijles gekregen. Voor mij de juiste manier om in een keer te slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Ervaren, rustig, duidelijk, gaf vertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundige en betrokken rijschool

Ondanks mijn leeftijd, 61 jaar, gaf Jan mij vanaf het begin vertrouwen dat ik mijn rijbewijs kon halen. En vandaag lukte dat al de 1e keer. De autorijlessen zijn zorgvuldig en goed opgebouwd. Jan is heel secuur. Hij is eerlijk en geeft tijdens de les constant tips en advies. En corrigeert voortdurend waar nodig is. Hij is voor 100% betrokken. Tegelijk is het gezellig praten met hem in de auto, niet teveel en niet te weinig. Jan voelt goed aan wat de leerling nodig heeft. De kwaliteit van de autorijles staat bij hem in een hoog vaandel. Ik ben blij hem als rijinstructeur te hebben gehad en kan hem bij iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, duidelijk uitleg en fijne rijlessen.

De rijlessen waren duidelijk en elke rijles leerde je iets bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Fijne rijles. Veel geduld. Goede uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Een superfijne rijschool waar je het vertrouwen krijgt om te rijden.

Mijn ervaring bij deze rijschool is altijd goed geweest.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne rijschool

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. op het moment dat iets niet goed ging werd dit duidelijk uitgelegd en werd er aangegeven hoe dit te verbeteren is. je wordt zo goed mogelijk geholpen tot aan je rij examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding met ruimte om zelf te leren

In een keer mijn rijbewijs gehaald. Lessen leerde je veel en doelgericht en door het RIS kon je je eigen voortgang goed bijhouden. Al met al een erg fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great driving school. Highly recommended!

I just passed my exam at the first try. My instructor has helped a lot along the way. 1) He dedicated every minute in the lesson to teaching. There was no time wasted. I always had the full hour for myself. No picking up a student at the lesson and being dropped off by the next student. 2) And he was always on time for the lesson. Because he plans the gap between lessons. In the past, I had another instructor who was often stuck in the traffic and late for lessons. 3) He has keen eyes to recognize the structure issues I encountered and next time he comes to the lesson with a helpful solution. 4) He is a nice person who cares about the students and their learning performance. I could really trust him in his planning and judgement. All in all, I really recommend this driving school for anyone who wants to learn driving!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Vechtstraat 15

5215 GW �s-hertogenbosch

073-648 028 4

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.