Super goede ervaring

Super goede begeleiding bij onze aankoop

Zeer prettig autobedrijf en dito service

Na circa anderhalf jaar bij een andere garage te zijn geweest toch weer teruggegaan naar van Kooten. Alle vertrouwen in de deskundigheid van Ruud en zijn medewerkers!

Betrouwbaar en servicegericht

Prima service en betrouwbaar autobedrijf. Altijd goed contact en behulpzaam

Zeer vakkundig

Alfa gebracht met rare elektronisch storing perfect op gelost

Persoonlijk en technisch uitstekend

Een vriendelijke benadering, goede afspraken en technisch bekwaam uitgevoerde reparaties. Klasse.

Afspraken goed nagekomen

Aantal auto's gekocht en in onderhoud. Gaat altijd prima. Heldere afspraken en goede service

lakschade en roestbehandeling auto

De merkdealer en importeur (Mazda) lieten ons in de steek, ondanks nog aanwezige fabrieksgarantie. Van Kooten stond ons ook nu bij met deskundig advies, de juiste, praktische oplossingen en een perfecte afhandeling. Dus weer 5 sterren voor Van Kooten. Weer bedankt voor jullie goede service!

Vorige week een gebruikte auto gekocht en alleen maar vol lof over de wijze waarop deze afgeleverd werd. Altijd vriendelijk en uitstekende dienstverlening bij dit garagebedrijf. Ik en veel familieleden van mij kopen er al jaren.

Betrouwbaar en goede service.

Als klant krijg ik het gevoel dat ik gehoord en altijd geholpen word. Ook als er wel eens een foutje gemaakt wordt. Maar dat hoort erbij.

teleurstellend

Auto gekocht met lekkend koelsysteem, waarvan gezegd werd dat het water van de airco was. Stond spoedig met kokende motor. Ook lekke schokdemper terwijl gezegd werd dat de auto in topconditie was. Reparatie 1011 euro. Van Kooten vergoede er slechts 139 euro van.

keurig en correct

Prima relatiebeheer en accuratesse.

fijne garage

Heb deze garage gevonden in mijn nieuwe woonplaats. super geholpen.

Warm ontvangontvangst

We voelde ons welkom, kregen fijne uitleg. En een eerlijke prijs voor de inruil, en auto die we gekocht hebben.

Prima garage waar ik al jaren mijn auto in onderhoud heb.

Klantvriendelijk, no nonsens, service gericht en vertrouwd

Vriendelijk en eerlijk bedrijf.

Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen. Gelijk goed gevoel. Mooie bmw 1.18 cabrio gekocht. Prima inruil. Nette aflevering en vriendelijke verkoper!

Goede service,een TOP garage.

TOP garage, klant vriendelijk en wordt gelijk geholpen en de leen auto staat klaar.

Zeer vriendelijke service

Zeer vriendelijke service! Persoonlijk en behulpzaam! Onze oude auto was letterlijk op, en de verkoper vond het niet veilig om daar nog mee te rijden. Hij bood ons aan om een leenauto mee te nemen, tot onze nieuwe auto klaar was om op te halen!! Top service!!!

Super fijne ervaring

Warm ontvangst met koffie en thee. Rustige verkoper (Ruud) en duidelijke uitleg. Er wordt hier de tijd voor je genomen. Absoluut niet opdringerig. Prettig in onderhandeling. Komt afspraken na. Super goede service. Dit bedrijf kan ik zeer zeker aanraden!

Top!

Kleine reparatie zeer snel geregeld door supervriendelijk personeel!

Kom hier al heel veel jaren met plezier. Altijd klantvriendelijk, en vakmanschap staat hoog in het vaandel . Betere garage voor ons is er niet.

Heldere afspraken - goede service

Al jaren klant bij autobedrijf van Kooten. Zowel auto's gekocht als in onderhoud. Op beide terreinen is het bedrijf thuis. Afspraken maken is geen probleem, goede en persoonlijke service.

super snel en accuraat geholpen!

Schade gereden eind vorige week. Auto bij Autobedrijf van Kooten gestald. Kreeg direct vervangend vervoer mee. Schade werd binnen een week verholpen, echt super!

super geholpen

Hierbij wil ik jullie nogmaals heel erg bedanken voor de geweldige service

vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Prettige vakmensen, mooie occasions , vertrouwenwekkend

Door complicaties elders de aankoop van mijn auto wat vertraagd , maar voor deze garage geen enkel probleem. Prima meedenken en een oplossing gevonden. (Uitstekende koffie trouwens) Enthousiaste mensen met een autohart.

Lange Dreed 29

3902AE Veenendaal