Fantastisch

Afgelopen week mijn Alfa Spider gebracht met een storing. Er wordt goed geluisterd naar mijn verhaal en ze lossen het op een praktische manier op. Niet zomaar een laptop er aan hangen maar stap voor stap bedenken waar het probleem vandaan kan komen. Toen ik hem ophaalde kreeg ik een fantastisch gerepareerde Spider terug. Dikke complimenten voor de mensen die hier werken.

De klant wordt hier nog met koffie ontvangen

Een bedrijf met de ouderwetse persoonlijke benadering hier bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant.

Deskundig bedrijf, goede service

Eerlijke prijs, komt na wat hij belooft.

Vriendelijke en persoonlijke benadering

Er werd genoeg tijd genomen om dingen rustig te bespreken.

Netjes geholpen, duidelijk uitleg en gebeld van te voren betreffende probleem

Ben netjes ontvangen door receptionist bij ontvangst van de auto. Ben gebeld wat het probleem was met uitleg erbij en wat het kostenplaatje was wat erbij hoorde. Bij ophalen van de auto uitleg wat er exact is gedaan en auto schoon afgeleverd . Duidelijk en netjes geholpen .

Vakwerk

Alle jaren na grote tevredenheid klant.

Uitstekende service

Verstand van zaken, klantvriendelijk. Ook voor de oldtimer Alfa Spider het juiste adres.

Nette garage waar je met vertrouwen kunt kopen

Recent heb ik een Volkswagen Touran uit 2015 gekocht. De auto was in uitstekende staat en zag er netjes uit. Dit bedrijf kijkt duidelijk naar kwalitatief goede, tweedehands auto's en niet alleen naar zoveel mogelijk auto's 'doorschuiven'. De twee mensen die ik heb gesproken waren vriendelijk, meedenkend en waren bereid mij een goede, marktconforme prijs te bieden voor zowel koop als inruil. Erg tevreden. Nette garage waar je met vertrouwen kunt kopen.

Volledig vertrouwen

Een 100.000 km beurt voor mijn Mazda uit 2017. Overal wordt op gelet. Duidelijke factuur, een telefoontje bij geadviseerde extra werkzaamheden (airco) en het advies dat de banden over 10.000 km aan vervanging toe zijn. Je merkt aan alles dat hier uitstekend voor je auto wordt gezorgd.

Vriendelijke ontvangst en prima service!

Vriendelijke ontvangst door Gert van Kooten, goede service!

Voldoet aan mijn vraag

Prima!

Tweedehands auto hier gekocht, netjes opgeleverd en vriendelijk geholpen.

Beste autobedrijf

Super bedrijf waar goed mee gecommuniceerd kan worden. Neemt ook echt de tijd voor evt. klanten. Wij zijn super tevreden en maken ook reclame voor van kooten.

Klantvriendelijk met veel ervaring met alle soorten auto,s ik heb mijn garage gevonden.

Mijn eerste bezoek was alsof ik een snoepwinkel binnen liep,mooi schoon bedrijf met echte autos zoals ik dat noem,die echt uitgezocht zijn op echtheid. Bovendien zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ik heb mijn droomauto daar gevonden.

Ik werd snel en goed geholpen

Ik kon meteen terecht met mankement aan mijn auto en kreeg daarnaast vervangend vervoer aangeboden. Top service.

Zo hoort een goede garage te zijn.

Mijn Volvo S80 hier 3 jaar geleden 2e hands met garantie gekocht. Garage Van Kooten heeft de expertise om deze premium auto technisch in perfecte staat te houden. Ik rijdt doorgaans wat langer door met mijn auto's, maar wil wel onbezorgd genieten. Het overleg is altijd correct en plezierig. Ik kan deze garage echt aanbevelen.

Hier ben je klant en geen nummer

Ze doen wat ze zeggen en dat doen ze snel en goed. Korte lijntjes en betrouwbaar vakmanschap.

Kundige en vriendelijke mensen

Kundige en vriendelijke mensen

Gewoon goed!

Gewoon goed! Verstand van zaken!

Prima auto en goede service!

Een VW Passat aangeschaft bij Gert. Het betreft een import exemplaar met complete dealerhistorie. Nadat ik per mail vroeg of het een fraai exemplaar betrof binnen een half uurtje gebeld door Gert met een goede toelichting. Binnen korte tijd een uitgebreide proefrit gemaakt en het bleek een auto te zijn die idd niet van nieuw te onderscheiden is. Voor een goede prijs de deal rond kunnen maken. Kleine onvolkomenheden (kraak rechtsvoor, kraak portier) worden genoteerd en binnenkort gratis opgelost (ik woon wat verder weg). Kortom een zeer correcte benadering en betrouwbaar adres. Zij importeren regelmatig.....gaat waarschijnlijk wel van pas komen voor het aanstaande cabriootje :).

Top Service

Een serieus bedrijf met passie voor auto's. Ik heb hier mijn Alfa Romeo Brera in onderhoud gehad, altijd naar tevredenheid. Reële kosten en werd altijd op goed de hoogte gesteld. Ze gaven goed advies en zorgden er voor dat de reparaties snel gepland konden worden. Recentelijk ook een nieuwe Alfa mogen aanschaffen voor een redelijke prijs. Ze hebben mij zelfs geholpen met het verkopen van mijn oude auto. Al om al, top service.

Service en kennis beiden heel goed

Al heel lang vaste klant en je proeft de voorkeur voor Italiaanse auto's. Die zijn meer dan alleen maar handel. Ze zijn niet goedkoop, maar wel nauwgezet. Waar het kan denken ze goed mee.

Goed geregeld

Zakelijk vijf elektrische auto`s tegelijk gekocht. Prettige in de communicatie. Afspraken correct nagekomen. Zeer netjes afgeleverd.

Van A tot Z geholpen

Afgereisd vanuit Friesland om hier een zeldzaam exemplaar van Alfa Romeo te bewonderen en, gekocht! Aan al mijn wensen is voldaan. Brede kennis in huis op oldtimer gebied. Prima adres om hier naast de hedendaagse modellen een oldtimer aan te schaffen.

Zoals je service verwacht

Zoals altijd top klantbeleving! Ga zo door. Echt onderscheidend van de massa!

Lange Dreed 29

3902AE Veenendaal