Vakkundig personeel, zeer klantvriendelijk. Ik ben al al jaren bij dit bedrijf met onze auto, en kan dit iedereen aanbevelen.
Top!! Staan altijd voor je klaar!
Fantastisch, wat een super autobedrijf, mooie opel astra gekocht voor een mooie prijs, enkele punten zijn onder garantie gemaakt, monteurs houden je op de hoogte over status van de reparatie, in één woord GEWELDIG. Gert en monteurs ga zo voort
uiterst nette behulpzame collega.
Betrouwbaar en eerlijk. Dit is een verademing. Daarnaast hebben ze veel kennis van Alfa Romeo. Top!
Bij Van Kooten een 10 jaar oude auto gekocht met 170.000 km op de teller. Goed rijdend en keurig onderhouden. Voor ons een nieuwe auto en zo is ie ook afgeleverd inclusief beurt en garantie. Gewoon TOP!
Ik kom hier inmiddels 7 jaar met mijn Alfa (dezelfde!). Zeer deskundig personeel, zorgvuldig en denken mee. Afspraken worden nagekomen, werk is van goede kwaliteit, goede adviezen.
Een bedrijf met veel passie, prettige medewerkers en altijd alles is mogelijk!
Al jaren vaste klant en inmiddels al vaker hier een auto gekocht en in onderhoud gehad. Plezierig contact en vakkundige garage. Als er wat bijzonders is wordt er overlegd. Kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen. Ga zo door!
Heel goed. Heel klantgericht en vriendelijk. Betrouwbaar.
Goede begeleiding bij de aankoop van een auto. Meedenkers!
Deskundig onderhoud,reparatie en advies. Prettige omgang.
Uitstekend, een verademing ten opzichte van de merkdealer.
Zeer vriendelijk personeel en ik werd prettig geholpen!
Garage waar kennis en vakmanschap gecombineerd wordt met klantvriendelijkheid tegen een gunstig tarief. Eerlijke en transparante service
2e hands auto gekocht. Prima service en vriendelijke personeel. Veel kennis van zaken.
Ruitschade gehad en nog andere schade. Telkens perfect opgelost. Goede service ook mbt tijdelijke leenauto.
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk.
Lange Dreed 29
3902AE Veenendaal