Gebruikte auto gekocht. Auto is netjes afgeleverd en de service is super echt een aanrader
Al jaren klant bij van Kooten en bevalt zeer goed. Ze doen alles voor je, zodat de auto snel weer klaar staat.
Eerlijk en vriendelijk ontvangst en behandeling. No nonsens! Men doet wat men zegt en zegt wat men doet. Een aanrader.
Goed en snel geholpen zonder afspraak.
Goed geholpen, vriendeljke mensen, Prima deal gesloten.
onderhoudsbeurt met apk. als extra is de auto uitgelijnd en airco opnieuw gevuld. auto rijdt weer als nieuw ! Een zeer deskundig team . Bedankt
De service is prima, men heeft hart voor (Italiaanse) auto\'s en denkt mee. Gelukkig geen grote gelikte garage maar een ambachtelijke dorpslocatie en uitstraling. Jammer dat Italiaans rijden niet zo goedkoop is, maar dat zul je bij andere specialisten ook tegenkomen.
Heel positief. Snelle service, vriendelijke en coulante houding. Goede nazorg.
Betrokken, vriendelijk , deskundig, klantvriendelijk
Prima bedrijf, kwaliteit en service goed.
zeer netjes en goed geholpen
Prima service, verstand van zaken en liefde voor hun vak.
Hoge kwaliteit vakkennis communicatief heel goed zelfs via de stagiere uit Ede.
Altijd netjes en snel geholpen. Bovendien ben je echt een persoon daar, ze weten wie je bent en wat je auto is.
Al jaren klant met mijn Alfa. Goed adres voor onderhoud met veel kennis van zaken. Mooi bedrijf, ook de showroom!
Goed bedrijf, prima en snel geholpen.
Ik vind het een zeer plezierig bedrijf
Lange Dreed 29
3902AE Veenendaal