Netje attent

Voor men met de reparatie begon even besproken wat de mogelijke kosten konden worden.

Vriendelijk behandeld goede voorlichting snelle service

Goede service en kwaliteit

Deskundig

Heel fijne omgang

Het was zo geregeld

Top service

Mooie werkplaats en vriendelijke monteurs. Voor je Dsg onderhoud moet je zeker bij Van Loon zijn .

AKP en kleine beurt op maat

Er word op een realistische manier gekeken naar je aanvraag. Ik kom inmiddels al 10 jaar bij van Loon en ze denken altijd mee. Ik dacht dat ik bij de APK een grote beurt nodig had, werd geadviseerd om op basis van mijn kilometers dit nog niet te doen maar juist een klein beurt. Er word niet onnodig werk verricht en er word actief meegedacht. Super tevreden!

Hele nette service.

Vriendelijke monteurs, vakluu.

Uitstekende ervaring

Uitstekende service en komen altijd afspraken na..

Goede service, altijd voor je klaarstaan, fijne klantbehandeling

Fijne manier van werken, afspraken en afhandelen van werkzaamheden.

Autopech

We hadden een groot probleem met onze camper op de terugweg van vakantie. We werden snel geholpen en de garage deed er alles aan om alle problemen te vinden en te verhelpen. Iedereen was erg vriendelijk.

Professioneel, vriendelijk en vertrouwd

Als particuliere klant kom ik hier nu zo'n twee jaar. Vanaf de eerste afspraak persoonlijk, vriendelijk en professioneel contact. Er vindt desgewenst en desnoods overleg plaats, zodat de werkzaamheden duidelijk onderbouwd zijn. Ik kom hier voor APK, onderhoud en een keer bij schade ben ik perfect geholpen. De zaak ziet er geordend en schoon uit. Er wordt hard en secuur gewerkt. Je merkt als klant dat "het loopt".

Vriendelijk

Gewoon goed

Goede eerste ervaring!

Lokatie Wouw. Transparante communicatie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Komt afspraken na. We komen terug.

Denken goed mee

Auto kleine beurt, waren nog paar andere dingen mis, konden ze gelijk dezelfde dag verhelpen, blij mee

Zeer goede service!

Netjes geholpen met mijn banden wisselen, vrij duidelijk en snelle service

Topservice van start tot finish.

Altijd prettig – vriendelijk, betrouwbaar en denken goed met je mee

goed afgehandeld

Goede service en vriendelijke groep medewerkers

goede en vriendelijke communicatie.

tevreden.

Goede ervaring met dit autobedrijf

Zorg dat de reperatie met feedback zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.

Een prima klantgerichte garage

Bij storingen of wat voor mankement het ook is, de garage staat altijd voor je klaar. Erg klantvriendelijk.

Prima geregeld

Afspraken worden nagekomen op het afgesproken tijdstip

fijne ervaring

Kwam er vandaag voor de eerste keer voor een bandenwissel, maar werd er ontvangen of ik er al jaren kwam. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en schappelijke prijs. Ik hou er van, dat ze met je meedenken en op de juiste manier adviseren. Zou zelf bijvoorbeeld niet aan nieuwe ventielen denken, maar voor een paar euro kies je wel voor meer veiligheid. Het was vandaag de eerste keer dat ik hier was, maar zeker niet de laatste keer. Dank jullie wel!

Correct en goed

Snelle en correcte service. Ik mis alleen een wachtruimte. Als je op de reparatie kunt wachten.

Molensingel 1

4724CL Wouw