met de klant meedenkende service

Deze garage levert geen half werk !

Vakkundig en netjes op afspraak m’n bus gekeurd en een beurt gegeven.

Goede ervaringen

Nette garage en monteurs. Goede info vooraf aan reparatie

Snel, klantgericht en vooral meedenkend!

Snelle service, sterk klantgericht en VOORAL altijd bereid om mee te denken. Een heel fijn autobedrijf om ons wagenpark aan toe te vertrouwen!

Zeer te vrede

APK keuring waar ik op kon wachten.

Logische reparaties

Eerlijk bedrijf is mijn indruk, nemen contact op om meerwerk voor te bespreken. Uitgevoerde reparaties zijn goed gespecificeerd en dus controleerbaar en kennen geen onnodige reparaties. Persoonlijke benadering.

deskundigheid

Een uitstekende garage met vakkennis en expertise. Garage is schoon en maakt gebruik van puik gereedschap en moderne tools (vloeistoffen uit "het plafond") Is niet goedkoop, maar daar krijg je ook service voor terug.

Heel goed

Eerlijk en betrouwbaar altijd vriendelijk kortom eenfijne garage om te komen

flexibel en kundig

Kundig personeel wat meedenkt en oplossingsgericht is. Ze denken mee en stellen zich flexibel op. ik ben erg tevreden en blij met de service!

goed geholpen. snel gehandeld!

prima!

vriendelijk en behulpzaam

In overleg met de Reparatie werkzaamheden.

Top service en snel geregeld!

Ik belde omdat mijn accu het begeven had. Ze stonden binnen 5 minuten bij mij. Daarna is de auto meegenomen en in een half uurtje was alles al geregeld. Nogmaals super bedankt voor deze snelle en goede service!

Professionele en snelle hulp.

Ik heb 's nachts lek band gekregen. Ochtend heb ik garage gebeld. Middag heb ik nieuwe band wand gat was te groot. Aardige mensen, snel probleem opgelost.

Al jaren erg tevreden klant.

Werkzaamheden worden keurig volgens afspraak uitgevoerd. Communicatie is prima. Tijdens onderhoud worden andere mankementen gemeld en indien nodig verholpen..

Denken mee en schakelen snel

Vriendelijk geholpen, adviseren en leggen het probleem goed uit.

Prima bedrijf.

Kom er al 20 jaar. Prima bedrijf , klantvriendelijk en behulpzaam. Zijn er problemen dan wordt van tevoren overlegt, en wat de kosten zijn/worden, voordat tot reparatie wordt overgegaan.

Goed bereikbaar, snelle hulpverlening!

De zaak is goed bereikbaar en als er iets is word je snel geholpen! Persoonlijke benadering!

Uitstekende service en supervriendelijke mensen

Een andere auto gekocht bij dit bedrijf. Wat een service hebben we daar gekregen. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering van de auto. Daar kunnen heel veel autobedrijven echt nog een voorbeeld aan nemen. Bij twijfel worden onderdelen vervangen met de aflevering, echt keurig. Duidelijke en eerlijke all in prijzen, nette inruilprijzen voor je eigen auto. Mooi dat dit soort familie bedrijven nog bestaan. Ga zo door.

Er wordt kwaliteit geleverd

Door de jaren heen vastgesteld dat er een hoog niveau is van vakmanschap en een prettige, klantvriendelijke service.

Prima geleverde service

APK en onderhoudsbeurt met vervanging distributie riem uitgevoert Goede prijs kwaliteit verhouding. En weer netjes afgeleverd

goede service

Prettig. Netjes. Staan voor je klaar

Advies op maat

Ze denken met je mee bij het aanschaffen van een auto. Daarnaast weet ik dat de kwaliteit goed is vanwege het goede onderhoud dat ze voor mijn familie al jaren hebben geregeld.

Vriendelijk en goed geholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Goede service en vriendelijk personeel. Denken in oplossingen!

Molensingel 1

4724CL Wouw