Heel goed en vriendelijk geholpen.

Heel goed en zeer vriendelijk, Staan altijd voor je klaar.

Ga zo door

Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam

Goede service!

Goed en snel geholpen, prima service

Ze zijn gewoon goed naar de klant toe

Ze zijn goed bezig ,ook naar de klant toe kan niet beter

Betrouwbaarheid

Heb altijd duidelijkheid en betrouwbaarheid ondervonden, met deskundigheid en vriendelijkheid is mijn auto in goede handen.

Heel snel en goed geholpen maar wel prijzig!!!

Zoals ik al mede deelde: Heel snel goed en vriendelijk geholpen maar wel prijzig. Sleutel batterij vervangen en een beetje koelvloeistof aan/bij vullen, voor een bedrag van ruim 21 Euro.

Goed ervaren personeel

Was goed komt afspraken na.

Deskundig en vriendelijk personeel

Zie boven

Heel fijn bedrijf!! Wordt goed geholpen

Heel fijn bedrijf!! Wordt goed geholpen

zeer goede service

Ze hebben me goed en zeer netjes geholpen, daar is de prijs ook wel een beetje naar. Maar ze doen echt alleen het beste voor hun klanten dus daar betaal je dan ook iets meer voor.

Goede en snelle service voor een tussentijdse reparatie

Onze auto maakte een vreemd geluid bij het achterwiel. Het was einde middag en de monteur maakt gelijk tijd om een proefritje te maken. Na een dag kon ik al terecht voor een definitieve diagnose op de brug en werd onze auto gelijk gerepareerd. Eind van die dag kon ik hem alweer ophalen. Super service

Correct en fijn geholpen!

Fijn bedrijf, vriendelijk en professioneel.

Supergoede service !!

Heel vriendelijk en fijn contakt met de baas en medewerkers vd garage. Altijd bereid mee te denken in mogelijkheden van afspraak plannen. Bij problemen mee helpen oplossen !! Kortom een garage waar je je als klant koning voelt.

Goed geholpen

Zo dicht bij huis ,gemak dient de mens.

Beste garage in de omgeving.

Goede service.Vakbekwaam personeel. En wat bijzonder opvalt:Een tot in de puntjes verzorgde werkplaats. Nog nooit zo een nette,schone en opgeruimde ruimte gezien!!

Klantgericht

Zeer professioneel en bijzonder klantgericht, een verademing in de brancheen je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Goed gedaan

Hele fijne service.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Altijd netjes tewoorssraan en vriendelijk ook de monteurs Meedenkend en positief ingesteld Zeer fijne mensen

TOP!

Zeer professioneel en zeer kundig! Complimenten!

goede en snelle service

Klantvriendelijk, te verrichten service / grotere kosten worden eerst voorgelegd.

Netje attent

Voor men met de reparatie begon even besproken wat de mogelijke kosten konden worden.

Vriendelijk behandeld goede voorlichting snelle service

Goede service en kwaliteit

Deskundig

Heel fijne omgang

Het was zo geregeld

Top service

Mooie werkplaats en vriendelijke monteurs. Voor je Dsg onderhoud moet je zeker bij Van Loon zijn .

Molensingel 1

4724CL Wouw