Top service!

Prettig geholpen.

Staan altijd voor je klaar!

Ik denk dat bovenstaande titel voor zichzelf spreekt. Ik kom er al jaren, kan altijd bellen en wordt goed en snel geholpen!

Goede service en komen afspraken na...

Medewerk die je vriendelijk te woord staat, zijn afspraken na komt en je keurig te woord staat. Ik ben zeer tevreden over deze service die hier verleend wordt. Ga zo door.

Krijg de auto keurig schoon terug. Goede service.

Uitstekend goede service

Die mannen staan altijd klaar voor je Overleggen met je niks is teveel We komen er al jaren

Goede service en erg vriendelijk

Goede service en erg vriendelijk

Betrouwbaar

Betrouwbaar, vriendelijk. Altijd keurig geholpen.

Vriendelijke mensen, doen wat ze beloofd hebben.

Goede garage fijn personeel en doen hun best in al zijn vormen

Netjes gewerkt en duidelijk

Deskundig en eerlijke mensen

Wederom top!

Zoals altijd top!

Altijd gastvrij en goed geregeld

Netjes geholpen, snelle afspraak, nette prijs

Vriendelijk en correct bedrijf waar ik op korte termijn een afspraak kon maken!

Goed service

Zeer tevreden met de deskundigheid en stiptheid.

goede en betrouwbare garage

Afspraak is afspraak. Je kunt op ze rekenen.

Betrouwbare garage, vakkundig en vriendelijk

Ik kom inmiddels enkele jaren bij garage de Hagen voor zowel onderhoud als reparaties. Ik ben tevreden over de behulpzaamheid van de medewerkers, ze geven duidelijk aan wat er gedaan moet woden en zijn altijd bereid om tussendoor even te helpen. Verder is de prijs-kwaliteit verhouding heel goed.

Fijne ervaring goede service

Verschillende keren ben ik hier geweest met mijn auto. APK, kleine beurt, grote beurt. Ik ben altijd goed geholpen en de auto naar tevredenheid weer up to date! Ik zou deze garage aan iedereen aanbevelen!

Top garage.

Helemaal tevreden, altijd eerlijke en duidelijke communicatie. Ga zo door.

Staan altijd voor je klaar

Eindelijk een autobedrijf gevonden die betrouwbaar is, meedenken en wanneer er iets is ze meteen helpen. Uitstekende service.

Top garage

*Goede service *Eerlijke prijzen *vriendelijk Personeel *veel kennis in huis Ik kom er ieder jaar voor het jaarlijkse onderhoud en de keuring van mijn auto en ben altijd zeer tevreden.

Topservice voor een goede prijs.

Topservice voor een goede prijs.

Altijd service en oplossingsrichtingen! Aanrader

Altijd service en oplossingsrichtingen! i

Flexibel en goed

Flexibel en goed. Aardige monteurs en prima plek om even te werken

Matig

BMW laten keuren moest 92 euro afrekenen voor het keuren plus afmeldkosten das voor benzine auto best prijzig Rest van de reparaties prijzig maar goed uitgevoerd maar de prijs voor apk is echt te gek……

prima service

prima service altijd bereid mee te denken en oplossingen te bieden

Spadesteek 8

4131MB Vianen ut