Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren positief op het vriendelijke en professionele team, met duidelijke uitleg en geduld. Ze prijzen de kwaliteit van de auto's en de redelijke prijzen. De service wordt omschreven als betrouwbaar en klantgericht, met aandacht voor details en aftersales. De ervaringen leiden tot terugkerende klanten.
Prima geholpen. Direct bereikbaar. Fijn
31 October 2025
Iwan
Sint Oedenrode
Professionele service en een zeer vriendelijke sfeer. Het personeel is deskundig, behulpzaam en betrokken. De dealer voldeed volledig aan mijn verwachtingen – ik raad hem van harte aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbare en vriendelijke service bij de aankoop of het onderhoud van een auto. Ik raad hem iedereen van harte aan!
24 October 2025
Danuta
Valkenswaard
Je kunt er goed zaken doen en ze helpen je van a tot z.
28 September 2025
Henk
Rosmalen
Vriendelijk, betrouwbaar, gedreven, kennis van zaken, snelle en goede service, kwaliteit en enthousiasme.
25 September 2025
Jasper
Oost-, West- en Middelbeers
Ik ben met de aankoop van de X3 geweldig geholpen door Lars.Je merkt aan alles dat je te maken hebt met een automan pur sang.De passie voor auto's en dan met name BMW straald ervan af.Na de proefrit zaten we om tafel met een duidelijk verhaal van Lars over allerhande zaken en was de koop vlot gesloten.Toen ik de auto op kwam halen kreeg ik weer alle aandacht en ook de werking van de auto met al z'n opties werd helder en uitvoerig uigelegd.Ik vertrouw er op dat ik straks altijd nog voor aftersales weer goed geholpen zal worden.Dank nogmaals Van Dijk Automobielen voor de geboden service bij de aankoop van de X3 Gert-Jan Verbruggen
25 September 2025
Gert-Jan
Zeeland
Goed goed goed goed
14 September 2025
Henri
Son
Veel persoonlijke aandacht, rustige en vriendelijke verkoper. Deal snel gesloten. Perfecte aflevering en een top auto!!
20 August 2025
Eric
Groesbeek
Ervaring met zoon Lars was zeer positief, een goed en eerlijk verhaal zonder poespas.
18 August 2025
Jan
WERNHOUT
Bij autobedrijf van Dijk een prachtige bmw gekocht. En een goed bedrag gekregen voor de inruil. Verkoper Lars heeft ons heel fijn en goed te woord gestaan. Ook bij het afleveren van de auto heeft Lars alle moeite genomen om tekst en uitleg te geven van alle mogelijkheden van de auto. Dit ook nog eens een keer in de vakantieperiode van het bedrijf. Al met al kunnen wij dit autobedrijf zeker aanbevelen.
2 August 2025
Frits
Delft
Snel netjes en persoonlijk
20 July 2025
Huub
Best
Zoals hierboven omschreven, de ouderwetse klantgerichte service! Je voelt je enorm welkom !
19 July 2025
Rens
Venray
Verder geen commentaar.
18 July 2025
Hans
Heeze
Vriendelijk en deskundig geholpen.
13 July 2025
MTI
Veghel
Ik kom er al 25 jaar heb nu mijn vierde BMW gekocht,altijd een goede service gehad. en van Lars zeer goede uitleg gekregen.
6 July 2025
alfred
volkel
Kan niet anders zeggen dat wij zeer fijn en vriendelijk geholpen zijn. Gelijk bij binnenkomst was de sfeer zeer ontspannend. Zeer blij met onze BMW X3 30e. Lars, bedankt voor de goede service en uitleg bij onze nieuwe auto en natuurlijk de heerlijke fles wijn. Proost. Gr. Sabine
2 July 2025
Sabine
Schoonhoven
Bij de eerste ontmoeting al gelijk een goed gevoel De auto waar we voor kwamen stond nog in de showroom En het was geen probleem om een proefrit te maken Voor de proefrit waren we er al uit mits deze naar wens was En de auto is keurig optijd afgeleverd
26 June 2025
Olaf
Oss
Zeer prettige en eerlijke behandeling bij de aankoop van de auto. Prima informatie. Ik en mijn vrouw zouden niet weten wat er nog te verbeteren valt. Gewoon een tien.
27 May 2025
Willy
Eindhoven
Ik belde voor een afspraak , omdat ik ruim 1.5 moet rijden voordat ik er kon zijn. De auto van mijn keuze was er nog. Bij aankomst niet over zaken praten maar eerst ff rustig koffie. Ruim de tijd voor vragen en een proefrit, erg fijn ! Uiteindelijk na een gezellig gesprek de auto aangekocht. En nogsteeds zeer tevreden !!
26 May 2025
Kai
Den Haag
Gisteren onze Mini Countryman opgehaald bij van Dijk. Alles tiptop in orde volgens afspraak. Nog even een goede uitleg. Men neemt de tijd voor je! Fijne service
19 May 2025
Dennis
Rijswijk
Prima geholpen door Lars. Alles fijn en duidelijk uitgelegd. Werden zelfs afgehaald op het station bij ophalen van de auto! Ben heel blij met mijn nieuwe Mini Cabrio….
17 May 2025
Marjo
Voerendaal
Ze helpen meedenken over bijvoorbeeld wat voor auto bij je past etcetera. Ze geven goede uitleg en geen vraag is te gek.
17 May 2025
Arno
Eindhoven
Acht jaar geleden bij Jos een BMW320 gekocht. Nu bij zoon Lars een hybride X1 gekocht. Chapeau voor de prettige sfeer en benadering.
14 May 2025
Henk
Middelburg
Lars heeft ons fijn geholpen tijdens de koop van onze auto. We kregen goed advies. Een fijn familiebedrijf waar passie is voor het beroep.
13 May 2025
Mathilda
Ede
Vriendelijk, deskundig en klantgericht.
3 May 2025
Peter