Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. De meeste reacties prijzen vakmanschap en een redelijke prijs-kwaliteitverhouding. De gesprekken voelen persoonlijk en betrouwbaar aan, met nuttige nazorg wanneer dat nodig is. Over het algemeen zijn de ervaringen uit de beoordelingen zeer positief.
Uitstekende ervaring met autobedrijf Van Vegchel. Afspraak worden altijd netjes nagekomen, er wordt fijn meegedacht. Er wordt door het autobedrijf altijd contact opgenomen indien de reparatie iets anders vergt dan verwacht.
23 January 2026
Henry
Venray
Prettige manier van zaken doen Gewoon eerlijk Gewoon vertrouwd Wij zeggen daarom ook Dank jullie wel!
23 January 2026
Herman Zegers
Merselo
Ik kom er al jaren, en ben nog steeds 100% tevreden !!
24 December 2025
Theo
Velden
Vertellen duidelijk wat er aan de hand is
2 December 2025
Ben
Heide
Snelle goede service en advies. Eerlijke professionele mening over status auto en noodzakelijk onderhoud. Prettig in de omgang, je voelt je weer klant bij dit bedrijf.
1 December 2025
Paul
Snel en accuraat geholpen
25 November 2025
Hans
Gennep
Al jaren komen wij voor onderhoud en heel erg tevreden. Altijd eerlijk, altijd goed!
15 November 2025
Bart
Venray
Word netjes geholpen en te woord gestaan
11 November 2025
Jolanda van Dijk-Bernards
YSSELSTEYN
Staan altijd klaar voor iedereen
8 November 2025
Rein
Merselo
Wordt altijd goed geholpen, denken mee wat beste oplossing is. Weten wie je bent als klant.
3 November 2025
Marc
Venray
Ik ben nog iedere keer geholpen, goede uitleg over de uit te voeren reparaties. Kortom ik ben heel tevreden met autogarage van Vegchel !
2 November 2025
Jos
Venray
Een mooi en net bedrijf zonder poespas. Door goede communicatie altijd overzicht voor mij als klant. Even bellen voor overleg,.. heel prettig.
24 October 2025
P.
Lemmen
Wat fijn hoe jullie meedenken! Ze staan meteen voor je klaar. Super vriendelijk en gezellig bedrijf. Zeker aan te bevelen.
22 October 2025
Laura
Venray
De service is een verademing ten opzichte van hetgeen ik gewend was bij andere garages. En de factuur viel tenslotte ook nog mee.
17 October 2025
Jac
Venray
Leuk bedrijf. Goed gesprek./ eerlijk Op je gemak proefrit Goeie nette auto's in de showroom. Voelt vertrouwd .
15 October 2025
Martin
Spijkenisse
Altijd goed advies Leveren goede kwaliteit Zijn vriendelijk In mijn regio
10 October 2025
Pieter
Merselo
Door de persoonlijke aandacht voel ik mij altijd gehoord en kan ik er snel terecht. Ze overleggen netjes en lossen de problemen adequaat op.
2 October 2025
Gert-Jan
Erg goed geholpen
2 October 2025
Bert
Deurne
Top, snel en kundig geholpen bij Autobedrijf van Vegchel, wat een toppers !
29 September 2025
Bert
Prettig.
11 September 2025
Jan
Venray
Vriendelijk en goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden.
9 September 2025
Jacob
Vredepeel
Al zeker 15 jaar ben ik vaste klant bij garage van Vegchel in Vredepeel. Zij denken met je mee, doen gewoon wat ze moeten doen en zijn dus heel klantgericht. Ik hou van hun open communicatie, zij leveren vakwerk en doen wat nodig is! Het is ook fijn dat ze jou kunnen adviseren en begeleiden bij de aanschaf van een andere auto. Service voor, tijdens en na aanschaf van een auto. Zeer zeker een echte aanrader!!
29 August 2025
Theo
Venray
Na auto pech weer snel en goed geholpen
23 August 2025
Rens
Venray
Van afspraak tot en met het onderhoud goed betrokken op uit te voeren acties. Correcte en zichtbare informatie over wat en waarom eea vervangen is. Betrouwbaar werk
23 August 2025
Gerard
Venray
Van te voren goed geinformeert wat de kosten betreft.en goed technisch advies.
22 August 2025
Frans Janssen
Ysselsteyn
Passie zit in ons DNA en dat ziet u bij Autobedrijf van Vegchel terug op de werkvloer en in de showroom . Onze technici zijn door middel van opleidingen en ervaring toegelegd op de meest uiteenlopende vormen van auto onderhoud.
Zij werken met de vereiste speciale gereedschappen en kennen álle modellen van uw merk door en door...
Twistweg 1 A
5816AE Vredepeel