Keurig en vriendelijk geholpen

Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen en uitleg gekregen wat er aan de auto mankeert .

Snel, betrouwbaar en de kosten vallen niet altijd tegen :-)

Ik ben nu al een jaar of 8 klant en nooit een tegenvallende ervaring gehad. Het kunnen lenen van een vervangende auto is perfecte service daarbij.

Flexibel, adequaat en klantvriendelijk!

Gemakkelijk plannen via app/website. Na telefoontje of je kan wachten: geen probleem. Onmiddellijk geholpen en gastvrijheid met koffie in gemoedelijke omgeving. Olirversversen etc in ongekende snelheid voor schappelijke prijs!

Super professioneel

The team are very helpful and easy communication, super professional. Thanks Games tilburg team

Goede snelle service met duidelijke afspraken

Goede snelle service met duidelijke afspraken

Duidelijke uitleg wat voor de apk gerepareerd moest. Daarnaast eventuele aandachtspunten aangegeven die op termijn zouden moeten gebeuren. Van te voren duidelijke indicatie van de kosten aangegeven voor de apk inclusief reparaties en grote beurt. Alles volgens afspraak afgewerkt. Kortom zeer tevreden.

Goed overleg, humor, vriendelijk, goed werk, goed meegedacht

Geweldige service

Een autobedrijf waar je gewoon normaal en goed geholpen wordt. Eigenlijk zoals het normaal moet zijn. Echter als je wel eens bij van Mossel bent geweest ....dan weet je dat het tegenwoordig heel speciaal is

Snelle service

Toevallig terecht gekomen gezien elke vakgarage lange wachttijden hadden om iets in te plannen.. Makkelijk zelf online inplannen, snelle en vooral vriendelijke service ontvangen

weer heel erg goed geholpen!!

we komen al jaren bij James naar alle tevredenheid!!

Prima service en kwaliteit

Communicatie is goed en alles verloopt volgens afspraak. Leenauto is gratis en kost alleen benzine.

Snelle service

Online een datum prikken voor de apk keuring, een kopje koffie drinken en de auto staat alweer klaar! Heel fijn!

Betrouwbaarheid

Goede service, gratis leenauto, vriendelijk personeel. Helemaal tevreden

goede service

duidelijkheid over de kosten vooraf. afspraak simpel te regelen via de website. Fijn dat je een leenauto mee kunt nemen.

Prima adviseur, komt afspraken na.

BMW 218i had wat probleempjes, moest een kleine beurt krijgen en apk gekeurd worden. Voordat er gesleuteld zou worden heb ik goede, juiste en kostenbesparende adviezen gekregen. Alles netjes uitgevoerd, ik ben er blij mee. Ze zien mij, en mijn auto, zeker terug!

3 keer is scheepsrecht

Drie keer APK laten uitvoeren, vanwege een paar problemen, 1 keer in rekening gebracht. Zeer tevreden.

Erg tevreden over de service

Duidelijke communicatie, vriendelijke behandeling, snelle reparatie.

Goede Garage nette open werkruimte goede service Top

We hebben een goede ervaring met James Autoservice te Tilburg ons Fiatje 500 weggebracht voor grote beurt en wat problemen die perfect zijn opgelost voor een redelijke prijs. Kleine tip: wanneer er een monteur in de auto rijd maak dan in ieder geval het stuur weer schoon wit stuur en smeerhanden gaan niet goed samen. een auto schoon terugkrijgen doet veel voor de eigenaar van de auto Groetjes René en Daniëlle

Snel en goed.

Doet wat afgesproken is.

Zeer snel en kundig geholpen

Bij een zeer urgent probleem binnen een dag geholpen en kon ik mijn auto weer met veel plezier rijden

Betrouwbaar, uitstekende service, klantgericht

Al jaren klant bij James Autoservice Tilburg. Zij bieden uitstekende dienstverlening voor een aantrekkelijke prijs. Hier ben je nog een graag geziene klant.

Mijn ervaring is goed

Niet transparant

Op de website is nergens te vinden hoe duur de APK keuring is. Ook is het op de rekening niet duidelijk welke werkzaamheden onder het berekende APK tarief valt.

Snelle en vriendelijke service, alles verliep uitstekend.

“Ik ben erg tevreden over de communicatie en de kwaliteit van de dienstverlening. Alles werd duidelijk uitgelegd en netjes geregeld. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Slordig

Auto weggebracht voor vervangen bobine en carburateur. Dag na ophalen met pech langs de snelweg gestrand. Conclusie wegenwacht: 1 van de 4 carburateurs is niet vervangen.

Petrus Loosjesstraat 11

5013BW Tilburg