Betrouwbaar, klantvriendelijk, kennis

Het is voor mij een garage waar het prettig is om mee samen te werken! Een betrouwbaar adres, klantvriendelijk en personeel met goede kennis van zaken en duidelijke adviezen geven.

Tot nog toe perfect gemaakt

vijf sterren!

Prima geholpen, extra info over de velgmaat van de auto, leenfiets, etc.

Duidelijkheid betreft kosten. Goede communicatie.

Groot vertrouwen!

Heb vertouwen in het vakmanschap van deze garage maar vooral ook in het eerlijke advies over noodzakelijk onderhoud.

Positief

Ik ben een nieuwe plant en heb er gebruikte auto gekocht hij wordt morgen geleverd!

Netjes geholpen

Respectvol te woord gestaan en eerlijke uitleg over de onkosten

Ik ben heel tevreden

Vriendelik en nette behandeling

Helemaal prima!

Vriendelijk, korte termijn, netjes, lekkere koffie!

goede service

Vriendelijke mensen, goede service en uitstekende communicatie. Prijsopgave en melding van onverwachte onkosten vooraf en afspraken worden nagekomen. Prima!

Goede service en prettige communicatie!

Mijn elektrische lease auto (Athlon) naar JAMES gebracht voor een service beurt. Prettige ontvangst, heldere communicatie en goed werk geleverd. Service dik in orde!

Geweldige service

Onze peugot gebracht voor een grote beurt, gratis leenauto. Het duurde iets langer dan verwacht maar de service en uitleg was goed

Transparant, vriendelijk en prima service

Apk probleemloos verlopen

Apk uitgevoerd volgens afspraak. Klein probleem met de ruitenwissermotor werd opgelost. Fiets kunnen lenen voor halen en brengen.

Good service

Fast and good,reccomend

Service van balie tot uitvoering is geweldig. Ook netjes op tijd gebeld over de aankomende kosten.

Afspraak nagekomen, goede service

Alles perfect

Als vaste klant wordt je zo snel als mogelijk geholpen

Vriendelijke en goede en snelle service

Goede service en advies!

Al jaren klant naar alle tevredenheid!

Excellent

Loved the entire experience. They paid attention to even details I didn’t mention and was wowed when I saw their initial inspection report. It made me trust they knew what they were doing and I’d definitely be stuck using them for the next foreseeable future.

• Would you recommend us? Yes

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen, noodzakelijke reparatie eerst telefonisch besproken.

Gewoon vriendelijk en eerlijk

Gewoon vriendelijk duidelijk en eerlijk ...... En een normale prijs voor de werkzaamheden

Very good

Good

Snelle en vriendelijke service!

Snelle en vriendelijke service!

Petrus Loosjesstraat 11

5013BW Tilburg