Erg tevreden over de service

Duidelijke communicatie, vriendelijke behandeling, snelle reparatie.

Goede Garage nette open werkruimte goede service Top

We hebben een goede ervaring met James Autoservice te Tilburg ons Fiatje 500 weggebracht voor grote beurt en wat problemen die perfect zijn opgelost voor een redelijke prijs. Kleine tip: wanneer er een monteur in de auto rijd maak dan in ieder geval het stuur weer schoon wit stuur en smeerhanden gaan niet goed samen. een auto schoon terugkrijgen doet veel voor de eigenaar van de auto Groetjes René en Daniëlle

Snel en goed.

Doet wat afgesproken is.

Zeer snel en kundig geholpen

Bij een zeer urgent probleem binnen een dag geholpen en kon ik mijn auto weer met veel plezier rijden

Betrouwbaar, uitstekende service, klantgericht

Al jaren klant bij James Autoservice Tilburg. Zij bieden uitstekende dienstverlening voor een aantrekkelijke prijs. Hier ben je nog een graag geziene klant.

Mijn ervaring is goed

Niet transparant

Op de website is nergens te vinden hoe duur de APK keuring is. Ook is het op de rekening niet duidelijk welke werkzaamheden onder het berekende APK tarief valt.

Snelle en vriendelijke service, alles verliep uitstekend.

“Ik ben erg tevreden over de communicatie en de kwaliteit van de dienstverlening. Alles werd duidelijk uitgelegd en netjes geregeld. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Slordig

Auto weggebracht voor vervangen bobine en carburateur. Dag na ophalen met pech langs de snelweg gestrand. Conclusie wegenwacht: 1 van de 4 carburateurs is niet vervangen.

Vakkundige garage

Kom hier al 3 jaar voor mijn APK. Als vrouw zijnde erg fijne garage waar je serieus genomen wordt, het benodigde onderhoud wordt uitgelegd aan je en altijd eerst de kosten worden besproken.

Snelle service

Accu was kapot, zelfs op zaterdag is auto weer binnen no-time rijklaar.

snelle oplossing

Vakkundige mensen met snelle oplossing, en verassend vriendelijke prijs.

Duidelijke informatie, goede service

Sinds een jaar ben ik klant bij James. Ik was er nu voor een grote beurt. Ik werd gebeld over welke reparaties moesten worden uitgevoerd en waarom dat nodig was. Met een berekening van de kosten. Heel duidelijk. Ik gaf de opdracht en kon de auto de volgende dag ophalen. Alles zoals het hoort en prima in orde.

Goede service en afspraken worden nagekomen.

Prettige sfeer, goede service, van tevoren ingelicht over de kosten en alles duidelijk gefactureerd. Al met al een goede ervaring.

Prima geholpen!

Auto voor APK gebracht. Moesten 2 lagers worden vervangen. Haal/brengservice vanwege langere duur. Goed geregeld!

Slechte communicatie

Niet duidelijk wat de bedoeling is en was nú nog niet duidelijk wel naar gevraagd maar niet transparant genoeg Wel goede service maar ben niet anders gewend

Eerlijk en betrouwbaar

Ik kreeg een complete opgave van de werkzaamheden en de te verwachten kosten. Voor de externe hulp voor het uitlijnen werd niets gerekend want dat zat niet in de opgave van de kosten. De auto kan er weer een jaartje tegen.

Prima organisatie van de onderhoudsbeurt

Van begin tot einde prima verlopen. Tussendoor heel heldere informatie gekregen over de voortgang en te verwachten kostenplaatje.

Zeer goede service

Ik had een oranje motorblokje op dashboard En ben snel ingepland en geholpen Alles heel transparant er wordt altijd eerst overleg wat er zou moeten gebeuren en wat de kosten zijn Prima service en ze zijn ook nog vriendelijk ook!

Was geen optimale service deze keer

Ze adverteren dat alles mogelijk is maar voor onze Arkana weten ze niet veel van, terwijl hij daar wel gekocht is. Jammer had altijd een goed gevoel bij deze garage.

Correct

Ze bellen je voor dat ze dingen aan je auto doen wat de kosten gaan worden. En laten je dan zelf beslissen wat je wel en niet gedaan wilt hebben. Doen ze goed

Fijne service

Fijne service snel klaar

Echt goede service!

Goede service, denken mee. Net even een stapje extra zetten. Ik ben blij met James!

Snelle service, heldere communicatie

We konden op korte termijn terecht, de mensen van JAMES Autoservice Tilburg hebben ons snel en kundig geholpen. De communicatie was helder, er werd contact opgenomen om de stand van zaken door te geven. Men dacht goed mee in de opties en mogelijkheden. We komen zeker hier terug!

Super tevreden

Proactief, service gericht en klantvriendelijk op een prettige, informele en persoonlijke manier!

Petrus Loosjesstraat 11

5013BW Tilburg