Erg goed.
Snel ,goed en fantastisch.
25 November 2021
Frans Keizer
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 44 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Snel ,goed en fantastisch.
25 November 2021
Frans Keizer
Bedum
Je wordt snel geholpen en er is ook altijd even tijd voor een praatje.
18 November 2021
Anja
Zuidwolde
Zeer goed garagebedrijf, waar ze voor elk probleem een oplossing hebben. Top.
31 October 2021
Joop Wolters
GRONINGEN
Heel goed!
24 September 2021
Elizabeth Vink-de Jonge
UITHUIZEN
Fijne behandeling en snelle service.
12 September 2021
Meindert Kingma
Zuidwolde (Gn)
Zie boven.
11 September 2021
Rob
Groningen
Al jarenlange goede ervaringen met Zuur.
21 May 2021
J.
Groningen
Ik schrijf deze review omdat ik denk dat Garage Zuur een uitstekende garage is die alles doet wat je van ze mag verwachten: ze denken na over wat er mis is met de auto, ze komen met goeie oplossingen en ze zijn niet duur. Wat wil je nog meer van een garage?
8 April 2021
Hylke
Eelde
Afspraken nakomen, vakwerk leveren, zoals het hoort te zijn.
7 April 2021
Gerrit Draaisma
Groningen
He hebt altijd met de baas zelf te maken op een menselijke manier, dus gewoon zonder poespas
6 April 2021
J.
Bedum
Goede vakkundige mensen en prettige sfeer. Er wordt met je meegedacht en zijn erg klantvriendelijk. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd.
9 March 2021
Nienke
Groningen
Ik kom al bij Zuur zo lang ik mijn rijbewijs (en auto) heb. Altijd vriendelijk, altijd goede service en vooral volledig eerlijk.
5 March 2021
Nana
Groningen
Als vaste klant snel en deskundig geholpen. Goede dossiervoering.
25 February 2021
E.
Al 20 jaar klant
5 February 2021
l van der werf
groningen
Levert kwaliteits werk af.komt afspraken na. Ik ben uitermate tevreden. Ze geven goede adviezen
10 July 2018
G.A. Riensema
Hylkemaheerd 50. Groningen
Na de grote beurt reed mijn 12 jaar oude auto als nieuw. Ik kreeg 6 maanden van te voren te horen dat de distributieriem vervangen moet worden bij km stand 120.000. Ik kan steeds terecht als ik vragen over de auto heb en krijg uitleg tot ik als leek het probleem begrijp. Geweldige service. Mijn fiets wordt in de auto gelegd en goed vastgemaakt voor het vervoer naar huis.
15 November 2011
anoniem
19 September 2011
Thea Offringa
Zuidwolde
8 April 2011
janny g. steendam
bedum
ik altijd vlot en accuraat geholpen wordt! Zowel door de baas als zijn medewerkers! Alle lof!!
8 April 2011
s.e. Velthuis