14 June 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.478 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de vriendelijke medewerkers, heldere communicatie en snelle afhandeling. Klanten waarderen het meedenken, de transparantie en de betrouwbaarheid in afspraken. Over het algemeen wordt Doorten gezien als een betrouwbaar en klantgericht bedrijf met consistente service.
14 June 2026
Patrick Kuiper
Drouwenerveen
Klantvriendelijk deskundig en op een prettige manier geholpen bij aankoop van een andere auto. Wij kregen eerlijk advies zonder enige druk. Auto is netjes afgeleverd. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service.
11 June 2026
Ommie
Assen
Betrouwbaar bedrijf die doen wat ze beloven. En proberen ook goed mee te denken om advies te geven.
10 June 2026
Hans
Elim
Altijd een goede , vriendelijk, eerlijke en snelle service.
9 June 2026
Marja
Assen
Onderhoud wordt in goed overleg uitgevoerd.
9 June 2026
Han
Gasselte
Bij onze zoektocht naar onze eerste electrische auto toevallig hier terecht gekomen. Zeer vriendelijk geholpen en onaangekondigde proefrit was geen probleem. Met alle vragen konden we terecht en de aankoop is naar wens verlopen. De heerlijke slagroomtaart was een leuke verrassing.
4 June 2026
Annemiek
Nieuw in de regio en voor de eerste keer de auto voor een grote beurt. Een telefoontje om te bespreken wat er extra moest gebeuren en voor goedkeuring gevraagd. Tevens een (gratis) nieuwe apk bij de grote beurt. Jammer dat de auto niet gewassen terugkwam…..
4 June 2026
Rob
Gasselte
Goede service en uitermate vriendelijk
2 June 2026
Ellen
Veendam
In de tijd dat ik klant ben nog nooit geen problemen gehad en altijd goede service en een correcte behandeling.
29 May 2026
Harry Veenstra
Gieten
Snelle service, transparante communicatie.
28 May 2026
Henk Berends
Assen
Positieve ervaringen met Auto-Service Doorten: prima service, geen blabla en een gemoedelijke sfeer!
26 May 2026
Gerard
ZUIDLAARDERVEEN
Op zoek naar een auto met een hogere instap en een benzinemotor kwamen terecht bij Auto Service Doorten waar een BMW X1 te koop stond. De auto voldeed aan onze wensen, had een lage kilometerstand en was van de eerste eigenaar. We hadden een goed gevoel bij deze auto en zijn goed geadviseerd door de vriendelijke verkoper Mark. Verder hechten wij er waarde aan om een auto in de buurt te kopen. Bij aflevering werden we verrast met een heerlijke taart met daarop een foto van de auto!
25 May 2026
Harma & Kees
Ees
24 May 2026
Jan Friezema
Zuidlaren
Tot nu toe altijd goed geholpen. Met kleine problemen, zoals lamp vervangen, kun je direct terecht. Bellen om uitleg te geven wat ze gedaan hebben. Super service en helder, duidelijk en prettig contact.
22 May 2026
Miranda
Gasselte
Bedrijf denkt mee als alles niet loopt zoals het moet. Na de aanschaf van een 2e hands auto ontstonden er wat problemen van mijn kant, bedrijf liet me niet in de kou staan en samen tot een goede oplossing gekomen.
21 May 2026
G.
Schoonebeek
Al jaren klant, we worden altijd goed geholpen en er wordt met je meegedacht.
20 May 2026
Martin
Gasselternijveen
Kon niet makkelijk in mijn laadruimte van de bus komen. Instap te hoog binnen dag offerte voor opstaptreden binnen 14 dagen geplaatst
20 May 2026
Harry en Greetje
Buinen
Altijd contact als er aan een auto iets moet gebeuren waardoor een reparatie duurder word. Ze zijn ook aangesloten bij Bosch carservice, zijn er vlot en pech geval was snel verholpen ( nieuwe accu ) Je moet wel via bosch car service contact opnemen. Onderhouds beurten meestal dezelfde dag weer klaar tenzij er iets bijzonders aan moet gebeuren.
1 May 2026
Willem
Gasselte
We komen zowel zakelijk als privé al jaren bij Doorten en worden daar volledig ontzorgd. De service is altijd goed en ze houden ons scherp op het onderhoud waardoor alles netjes op orde blijft. Daardoor hebben we onderweg nooit problemen. We zijn erg tevreden!
30 April 2026
Jasper Mulder
Groningen
Goed mee denken in de keus naar de juiste auto
29 April 2026
Jannie
Gasselte
Goed advies gekregen over een andere auto. Netjes afgeleverd met een beurt. Bekwame en aardige medewerkers. Elders was de zelfde auto ook tekoop, maar het vertrouwen in deze garage is voor mij veel groter
28 April 2026
Snel geholpen
21 April 2026
R Venema
Gieten
Goede service en hulp. De goede koffie en taart maken het af
21 April 2026
Tjalke
Zuidbroek
Een relatief klein, maar (mede dáárom ook) fijn autobedrijf met zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Zowel de verkoop als het onderhoud zijn onder één dak en dat bevordert een snelle communicatie. We hebben er met een goed gevoel en veel vertrouwen een mooie auto gekocht. Zéker een bedrijf om aan te raden, dus!
18 April 2026
Kor