GOED
Onlangs hebben wij een auto gekocht bij Doorten. Deze werd keurig afgeleverd. De ontvangst en afhandeling waren prima. Doorten heeft er een tevreden klant bij die ook voor verder onderhoud de weg naar Gasselte weet te vinden. Een aanrader. Roelie en Jan Klessens
Drie maanden geleden bij Auto Service Doorten een nieuwe (gebruikte) auto gekocht. Zeer tevreden over de service en de auto! Afgelopen week had ik voor de verzekering een vraag en hebben mij direct geholpen en met me meegedacht. Mocht ik over een paar jaar weer een andere auto willen, zal ik zeker even kijken of ze weer een auto naar mijn smaak hebben staan.
Ik heb hier een ruim een week geleden een auto gekocht, en dat is geheel naar tevredenheid verlopen. Zowel het onderhandelen over de prijs, als het afleveren van de auto. Het duurde anderhalve week voor dat ik de auto op kon halen, want het was druk. Wat natuurlijk alleen maar een goed teken is! Ik zou hier zo weer een auto kopen. Als ik het geld er voor had :)
We hebben op 27-12-2014 hier een auto gekocht. Dit is tot nu toe zeer goed bevallen, we zouden hier de volgende keer zo weer een auto kopen.
Een week geleden mijn auto gekocht bij Doorten, werd zeer vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden met de service en met mijn nieuwe (gebruikte) auto!
Onze auto en wij worden altijd super behandeld! Ze staan altijd voor je klaar!
Vlot, vriendelijk,deskundig en betrouwbaar.
Sinds 2008 kom ik met mijn auto voor onderhoud bij garage Doorten te Gasselte. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijsstelling. Kom je tussendoor voor een probleempje word je altijd vlot en deskundig geholpen. En de auto wordt na een beurt zelfs voor je eigen huisdeur weer afgeleverd! Nog echte dorpse service.
In tegenstelling tot een merkdealer kan ik (na 1 telefoontje) vaak binnen een paar dagen terecht. Geen wachttijden en deskundige hulp. Een vervangende auto staat klaar. Bovendien kent men mijn auto en ben ik bij reparaties nooit voor voldongen feiten gesteld.
Altijd een vriendelijk woord en een plezierige garage om zaken mee te doen.
super
Wij werden direct geholpen. Zelfs door 4 man sterk. Goed geregeld! We konden zelfs wachten onder het genot van een kopje koffie met gebak tot dat het probleem met onze auto opgelost was. Dat is pas service!
Keurig berdijf Goed te woord gestaan en netjes
Dit is een nog een echt auto service bedrijf! Ze zijn gekend en je wordt als klant gekend. Dat is een fijn en vertrouwd gevoel. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende vakmensen die weten waar over ze spreken en nog liefde voor het vak hebben. Geen gevoel dat je een poot wordt uitgedraaid, maar gewoon het eerlijke verhaal.Hiermee onderscheiden ze zich in hoge mate, is mijn mening, van andere autobedrijven.