Belde op zatermorgen voor een banden wissel antwoord kom maar langs gaan we even voor u doen. De koffie is klaar Ik weet niet wat mij overkomt. Service bestaat dus echt. Geweldig Mannen
Top bedrijf! Je word er altijd goed en snel geholpen! Stuur je een appje om 8 uur s\'avonds met een probleem. Zeggen ze kom gelijk maar langs. Auto heengebracht en ook weer thuis gebracht. volgende ochtend hebben ze mij van huis opgehaald en auto weer klaar.
Als je in een dorp woont heb je een auto gewoon nodig. Als je een auto hebt is onderhoud daarvan natuurlijk ook nodig. In kritieke gevallen zelfs liefst meteen. Ben je aan een nieuwe auto toe, en heb je er zelf eigenlijk weinig verstand van, wil je liefst betrouwbaar advies. Gaan ze dan ook nog elders in het land naar zo`n auto voor je op zoek, dan is het duidelijk. Zo`n top \"dorps\"garage is dit - je zou er in een stad jaloers op zijn!
Altijd snelle service, deskundig en vriendelijk!
Geweldige service. Ze staan altijd voor je klaar, weten wat jij wilt en regelen dat!
Geweldige service bij zoektocht naar bedrijfsauto. Al mijn wensen zijn vervuld. Ook voorstel voor belettering boven verwachting. Dankzij de service van Doorten kan ik nu professioneel voor de dag komen. Bedankt, een zeer tevreden klant.
Kom al jaren bij Auto Service Doorten. Service letterlijk tot aan de deur. Wanneer alle leenauto\'s bezet zijn of als het even makkelijker is, brengen ze je thuis en brengen ze de auto na. Ook de kleine dingen die ze doen, doen ze uitstekend. Even stofzuigen na een kleine/grote beurt. Bij een raar piepje oid, kun je altijd even langs voor een korte check voordat je de afspraak maakt voor eventuele reparatie. Keurige service!
Zeer goede garage, uitstekende service en prima prijzen. Alles van aanschaf tot onderhoud laten we al jaren tot volle tevreden aan Doorten over.
Ik kom nu al weer aardig wat jaren onregelmatig bij garage Doorten. Altijd weer word ik heel plezierig te woord gestaan en tegen een goede prijs snel geholpen. Maar ook daarbuiten doen ze bij deze garage altijd net wat meer: je even naar huis brengen of je overtollige gebruikte velgen met banden voor je verkopen.
Door mond op mond reclame kreeg ik te horen dat Auto Service Doorten B.V goede kwaliteit en vakmanschap levert en tegen zeer scherpe prijzen.Ben met de C3 naar deze garage gereden en inderdaad je word er gewoon als mens behandeld en alles word je goed uitgelegd en wat de kosten zijn. Na akkoord brengen ze je keurig netjes thuis en word je auto netjes gerepareerd en word daarna weer bij je deur afgeleverd. Dat is gewoon een nette service die je haast niet meer tegen komt.Ook de rekening die ik kreeg was heel en heel scherp. Top mensen daar vriendelijk en jullie hebben mij als klant erbij. Lezers deze Auto Service Doorten is gewoon een echte aanrader.
Goed bedrijf, goede service, heb al weer enkele jaren mijn auto hier in onderhoud. Contact met de medewerkers verloopt altijd prima, ook qua kosten zijn ze transparant, dus je weet waar je aan toe bent. Tot mijn verrassing was de auto bij de onderhoudsbeurt ook schoongemaakt aan de buitenkant. Had niet gehoeven, maar was wel een welkom extraatje! Kortom, uitstekende service.
Een half jaar geleden heb ik bij Doorten een Ford Focus gekocht, met een half jaar BOVAG garantie. Op de valreep van de garantie bleek er nogal wat mis te zijn met de auto: Aandrijfas rammelde, airco was lek, en een schokbreker was lek. Na 1 telefoontje met Doorten een afspraak gemaakt, en alles viel onder de garantie, zonder dat er allerlei vragen werden gesteld. No nonsense! Auto \'s ochtends heen gebracht, en \'s middags kon ik de auto al weer ophalen. Fijn dat er nog garages zijn waar je met een goed gevoel je auto heen kan brengen! Dat heb ik wel eens anders ervaren!
Onverwacht snelle en goede service! Ik stond met een lekke band midden in het bos: binnen een kwartier waren er twee monteurs ter plaatse. Een tijdelijke band zorgde ervoor dat we naar de garage konden rijden. Daar werden me een aantal opties voorgelegd. De band was niet meer te repareren en ik koos uiteindelijk voor twee nieuwe achterbanden, die er binnen no time omzaten. De kosten voor pechhulp, hoefde ik niet eens te betalen! Binnen drie kwartier vanaf het ontdekken van de lekke band, was alles geregeld. Top!
Sinds 2010 heb ik mijn auto in onderhoud bij Doorten. vriendelijke mensen en een zeer goede service.
Voor de aanschaf van een andere auto zijn wij in Gasselte terecht gekomen. Hartelijk ontvangen, geen opdringerig verkooppraatje, goede service, kortom goed bevallen.
Een geweldig familiebedrijf dat door hun gastvrije en persoonlijke benadering altijd zorgt voor een prettige ervaring met mij als klant. Er wordt altijd meegedacht en zo voor gezorgd dat de auto op een correcte en betaalbare manier keurig wordt onderhouden. Kortom, een regelrechte aanrader!
Auto niet door de keuring, smiddags heen, probleen voorgelegd. Wat we wilden en wat we niet wilden, belde ons das avonds op, donderdag\'s wezen kijken vrijdag ophalen inclusief winterbanden en dakdragers en zaterdags konden we op wintersport. prima service en vriendelijke mensen.
We hebben bijna 20 jaar ervaring met Autoservice Doorten. Altijd adequaat geholpen. Dus een goede beoordeling is terecht.
Samen met mijn kleindochter onderweg, kregen we pech. De koeling van de auto deugde niet. In de ochtend naar Doorten gebracht, \'s middags was de auto al weer gerepareerd! Service perfect!
We hebben kleine twee week terug een gebruikte auto gekocht service is goed! zeer tevreden over de afhandeling!
Vorig jaar een auto gekocht bij Doorten. Een paar keer terug geweest voor een paar kleine dingen. Iedere keer vlot en vriendelijk geholpen. Bij de aankoop van de auto werden er zaken toegezegd en beloofd. Mijn ervaring is tot op heden, dat men daar ook voor staat bij Doorten. In mijn ogen een betrouwbaar adres waar men goed en vertrouwd terecht kan.
Perfecte service. Moest ik voor een spoedreparatie nog 2 weken wachten bij de dealer, Auto Service Doorten maakte binnen 24 uur ruimte om de auto te repareren!