Grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Binnen een uur een telefoontje over de uit te voeren reparaties en bijbehorende kosten. Bij het ophalen bleek de auto keurig te zijn schoongemaakt! Wat mooi! Deskundigheid, vriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Een dikke 10!
ze staan altijd voor je klaar en je wordt snel geholpen
Vervanging van een knop op de passagiersstoel. Ging heel snel en bleek niet duur te zijn. Goede service.
Prima. Vriendelijk
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik ben heel vriendelijk ontvangen, men nam alle tijd en ik werd heel goed geadviseerd bij mijn keuze. Men nam de moeite het type auto dat mij leuk leek, maar geen ervaring mee had, bij een andere klant uit het dorp op te halen. Ik mocht met die auto een proefrit rijden om te kijken of dit type auto mij geschikt leek. Ik houd van nuchtere, \'ik sta voor wat ik zeg type mensen\' En dit bedrijf heeft deze fijne klantvriendelijke bejegening tegen zijn klanten. Ze verkopen je daar tenminste geen onzin. Ik ben ook erg tevreden over de manier hoe ze bij de aankoop alles afgehandeld hebben. De service is uitstekend. Mijn auto heeft o.a. een grote beurt gehad, er kwamen nieuwe banden om, een volle tank en als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een heerlijke taart met de afbeelding van mijn auto er op.
Goede service, vriendelijke eigenaar
Doorten .... gewoon goed
Vanaf start van het bedrijf (meer dan 30 jaar) al klant. Voor aanschaf gebruikte en nieuwe auto\'s, reparatie en onderhoud. Dat ik al zo lang klant ben en de beoordeling zegt genoeg lijkt me.
Onlangs een Opel Astra gekocht bij dit bedrijf. Aankoop was goed verlopen met de Bovaggarantie op de auto en een proefrit. Op de dag van aankoop merkte ik gelijk na het wegrijden dat de auto begon te schudden. Hiermee kon ik gelijk weer terug en kreeg zo een gratis leenauto mee. Na enkele dagen heb ik wederom mijn \'nieuwe\' auto op kunnen halen en waren hier enkele zekeringen vervangen. Er een week mee gereden, totdat de auto aanzienlijk begon te verbruiken en wederom schudde bij een constante snelheid. Wederom heb ik weer de auto terug kunnen brengen en gebruik gemaakt van de leenauto. Dit keer was de lambdasensor niet goed. Ook dit is probleemloos verholpen. Nu rijd ik al wat langer met de nieuwe auto en bevalt hij steeds meer. Het enige wat me nog niet aanstaat is een soort van geklapper bij het rechtervoorwiel als ik op de snelweg rijd. Het lijkt of er ergens iets los hangt. Nog mee terug gaan dus. De indruk van het bedrijf en de service vind ik na deze ervaringen tot op heden nog goed. Ik snap best dat een tweedehands auto gebreken kan hebben en hier heb ik dan ook een garantiepakket voor genomen. Ik heb het idee dat ik serieus wordt genomen als ik terugkom met problemen en ben blij dat er veel mogelijk is in goed overleg.
Altijd prima.
Zij hebben m\'n auto, die 5 jaar was opgeslagen in een garagebox eruit gehaald en deze weer geheel rijklaar gemaakt. Bovendien mocht ik hem ook nog weken op hun parkeerterrein laten staan. Top-service en zeer nette prijs!
Een bedrijf zonder kapsones, geven een aanvaardbare prijs net zoals de door hun gehanteerde prijzen. Aflevering is correct en volgens afspraak. Dus al met al tot nu toe zeer tevreden.
Wij komen al enige jaren bij garage Doorten en zijn heel tevreden over de service en deskundigheid. Echt super.
Prima service, deskundig, meedenken, altijd een vriendelijk woord en een vriendelijk gezicht. Gewoon TOP!
goede service ontvangen bij de aankoop van onze auto
Top service van Doorten, auto voor een kleine onderhoudsbeurts zelfs opgehaald uit Groningen. Binnen een dag klaar en dat voor een goede prijs. Top!
Prettige service; persoonlijk. Deskundige oplossing van noodzakelijke reparaties.
Fijne garage, hele goede service.
Even een kort berichtje over onze ervaring met auto SERVICE Doorten service met hoofdletters want dat zijn ze echt waard. Gisteren met de Hyundai ix35 proefgereden en meteen was ik verkocht wat een prachtige auto. Mijn zoon en ik zijn erg gastvrij ontvangen met koffie en een fijn gesprek, we kregen goede voorlichting over de auto . De prijs was goed en we hebben de auto gekocht. De volgende dag weer 200 km heen gereden om de auto op te halen,mijn vrouw kreeg een leuk boeket bloemen en we kregen nogmaals een heerlijk bakkie koffie. Wij vinden het een zeer prettig bedrijf, als het aan ons ligt komen we hier terug om onze volgende auto te kopen, ondanks dat we 200km verderop wonen. Bedankt voor de goede levering. Groeten en tot ziens Raymond en Mary van Eis
Persoonlijk, professioneel, verrassend en met oog voor detail.