Had een foutmelding op het dashboard. Ik stond hiervoor om 8.00 uur op maandagmorgen bij Doorten. Steenmarter had de kabels doorgebeten. Na een kopje koffie was het euvel verholpen.
Heel erg tevreden zijn vriendelijke mensen en als er iets met de auto is kun je altijd gelijk komen. Als het niet gelijk gemaakt kan worden kun je altijd een leenauto mee krijgen.
Ben al vele jaren vaste klant. Goed bedrijf, ze luisteren, overleggen en doen dan pas. En wat ze doen is goed. Vriendelijk, attent.
Snelle en uitstekende service betreft wisselen winter voor zomerbanden.
Gebruikte auto gekocht, hele nette garage, afspraken nagekomen betreffende de oaflevering van gekochte auto. Auto afgeleverd vlgs afspraak en in nette staat alle afgesproken zaken nagekomen. Als leuk geschenk een taart met foto van de gekochte auto, niet nodig maar wel heel leuk idee. Verkoper erg vriendelijk en correct tegen klanten.
Voorbeeld: bij bandenwissel (zomer/winter) is er iets verkeerd gegaan waardoor een wielmoer verkeerd op het draadeind is gekomen. Ik heb dit uitgelegd en er is een nieuwe wielmoer besteld en de schade aan het draad is hersteld. Uiteraard zonder kosten van mijn kant.
Op aanraden van mijn vader ben ik naar de occationshow in Zuidbroek geweest. En hebben we een mooie 2dehands Toyota corolla station gekocht. Het was prettig zaken doen met Doorten ze luisterden goed naar onze wensen de auto is prima afgeleverd! Een mooie nette garage met vriendelijk personeel.Ook kregen we nog een enorme heerlijke taart met een foto van onze auto erop!Hoewel we in Leeuwarden wonen houden we deze auto bij Doorten in onderhoud, we hebben alle vertrouwen in dit bedrijf!
Vandaag onze nieuwe auto opgehaald, super net bedrijf en hele fijne mensen!! Kregen ook nog een mooie taart met de afbeelding van de auto erop!
Deskundig en vriendelijk personeel. Tijdens het wisselen van de winter-/zomerbanden van beide auto\'s een kopje koffie en een krant. Nieuwe set zomerbanden voor één van de auto\'s tegen een heel mooie prijs! Manfred heeft nog even gekeken of er iets los zat in de auto vanwege een storend geluid, maar dat was niet het geval. Mogelijk later een nader en uitgebreider onderzoek. Ook heeft hij de display op mijn verzoek even bijgesteld. Zeer tevreden, dit bedrijf is een aanrader!
vriendelijk, adequaat, kundig
Jarenlang zeer goede ervaringen. Deskundig en eerlijk personeel. Ook vanuit Groningen nog steeds klant.
Goede service, deskundig en vriendelijk.
IK heb mijn auto ingeruild bij Doorten en heb een goede deal kunnen sluiten. Het personeel is super vriendelijk en zeer correct. Ik ben erg goed geholpen. Dit bedrijf verdiend een dikke 10!
Leveren altijd goed werk met korte wachttijden en zijn bovendien altijd vriendelijk.
Doorten stond op de beurs in Hardenberg,zijn daar wezen kijken maar kenden dit bedrijf niet.Eerst wat rondgewandeld en kwamen bij ze terecht.Heel vriendelijke mensen en heel goed geholpen en hebben daar de auto gekocht. Vervolgens een paar dagen later de Auto opgehaald in Gasselte waar we ons heel goed op ons gemak voelden en wederom heel goed werden geholpen Ook werden we verrast met een heerlijke taart. Wij kunnen wel zeggen het was super
Geweldige service, vriendelijk personeel, redelijke prijzen en lekkere koffie.
so wie so echt altijd klantvriendelijk en meer dan behulpzaam
Ze geven een heel goede service en zijn erg klant vriendelijk.
Al 20 jaar goede ervaringen met vriendelijke en klantgerichte medewerkers.